http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PRÈVIA PAÜLS

miércoles, mayo 14, 2008

PRÈVIA PAÜLS

Aquest cap de setmana es realitzarà (o intentarem realitzar) la Cursa de Muntanya per Excel·lència de les nostres Terres: la 8na Cursa de Muntanya de Paüls . Puntuable per a la Copa Espanya, Copa Catalunya i Copa Terres de l'Ebre. En tantes copes acabarem ballant la Congaaaaa!!

Que sigue la 8na edició i puntuable per a tantes competicions demostra l'excel·lent organització i bellesa, no exempta de duresa, de la Cursa. De moment hi ha uns 400 inscrits i l'ambient que hi haurà serà excepcional.
Per als que no coneixeu lo traçat, un video per a que us fesseu una idea!! Per cert, oficialment se presenta lo dissabte a les 19:00h, però gràcies a Oriol Gracia i al blog Trail UEC de Tortosa ja en podeu gaudir d'un avanç.

Dissabte de 17:00 a 19:00h es podran retirar pitralls, se farà el briefing i després la peli, per començar a entrar en calor!!

Diumenge 18 maig a les 9:00 és la sortida. US HI ESPEREM!!!





Etiquetas: , , ,

2 Comments:

At 5/14/2008 11:52 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! hola!!!

Encara tindreu sort i el temps us acompanyarà, que no face massa calor suposo que és bo!!!

Ha de tindre molt bones vistes!!!

MOltsbes!!!

 
At 5/14/2008 12:21 p. m., Blogger krusty said...

Suposes bé!! pro si plou molt tampoc és massa bo!! peus mullats, augment del pes, gelor, pèrdua de visió, pedres mullades q és més fàcil rallisar...pro també li dóna un punt èpic a la carrera q fa q córrigues amb més ganes (si fora possible!!) i q el sufriment augmente la glòria (de l'esperit SAnt!! Amén!!).

MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home