http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SÓN CALBS ELS BARRUFETS??

martes, mayo 27, 2008

SÓN CALBS ELS BARRUFETS??

Lo que tenen los retards de RENFE és que estàs moltes hores al tren, i al final acabes parlent de temes vanals i sobrenaturals!! La meua contundent afirmació de que els barrufets eren calbs va ser seguida ràpida i estrepitosament per unes expressions de mofa i escarni a la meua persona!!

No em va sorpendre!! No és la primera vegada que me passa!! És lo que té anar avançat a l'època!! Recordo alguns dels altres motius del que la gent se'n ria de mi quan sortia al carrer i m'assenyalava en lo dit amb to burlesc, com per exemple la implantació de xips intradèrmics per tal de pagar les compres, utilitzar la distància interocular i la forma i mida dels ulls per desbloquejar algun sistema de seguretat, la certesa de que arribaria l'AVE...

Ara una vegada més aquí teniu la mostra de que els Barrufets són calbs!! O al menos los únics que s'han atrevit a aixecar-se lo seu barret aerodinàmic!!

"Es comentava que els Barrufets, personatges de dibuixos animats, podien ser calbs: en un episodi dels dibuixos animats d'Hanna-Barbera, apareix el barrufet llaminer traient-se el barret de xef per donar-li al Gran barrufet, un pastís que havia amagat sota, revelant una calba. En un altre episodi, "sant BArrufet i el Drac", el Barrufet valent s'aixeca breument el barret per deixar veure breument la calba, mentre els altres barrufets ràpidament l'aturen. Tant el Gran Barrufet, com el Gran Pare Barrufet tenen barbes frondoses i cabells que visiblement vénen de sota els seus barrets damunt la línea de l'orella. A "Els Barrufets i la Flauta Màgica", un Barrufet es treia el seu barret breument per fer un gest educat i s'intuïa també una calba".

Informació trobada i traduida de: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Smurfs

En les imatges alguns exemples de barrufets "diferents".

Etiquetas:

7 Comments:

At 5/27/2008 1:30 p. m., Blogger Gustau Moreno said...

Els barrufets són calbs, efectivament. Vaig poder veure aquesta escena, concretament gràcies a You Tube. El que caldria preguntar és si la barrufeta també és calba, el que voldria dir que la seua cabellera és una perruca. Cal tenir en compte que la barrufeta no va nàixer per la via natural, sinó que va ser un experiment de Gargamel.

 
At 5/27/2008 2:07 p. m., Blogger krusty said...

Efectivament Gustau, va crear a la dona per desestabilitzar als barrufets!! no?? quin gran savi incomprés q va ser Gargamel!!! com ho savia ell q les dones eren capaçes de derrocar un imperi governat per hòmens!!! "Tiran más 2 tetas q 100 pàjaros volando!! más vale uno en mano!!"
MB7s;)

 
At 5/28/2008 6:09 p. m., Blogger Muniatto said...

Bé jo exactament no sé com son pero he trovat un video "X" que vos pot traure de dubtes je, je.. l'adreça es http://www.muyzorras.com/noti/pitufos_porno.shtml

 
At 5/29/2008 12:14 p. m., Blogger Pingu said...

Nom barrufa els teus comentaris Krusty, jejejej.

agur.

 
At 5/29/2008 3:37 p. m., Blogger krusty said...

Muniatto, lo q he vist és q quan se freguen molt perden lo color blau!! potser al cap no tenen pèl, pro a altrs puestos si!! ;)

Mb7s;)

 
At 5/29/2008 3:37 p. m., Blogger krusty said...

Muniatto, lo q he vist és q quan se freguen molt perden lo color blau!! potser al cap no tenen pèl, pro a altrs puestos si!! ;)

Mb7s;)

 
At 2/16/2013 3:22 p. m., Anonymous Anónimo said...

Bon dia! Aquest missatge no es podria escriure res millor! Llegint aquest post em recorda al meu company d'habitació bona edat! Ell sempre es manté parlant sobre això. Jo transmeti la present escriptura a ell. Bastant segur que tindrà una bona lectura. Moltes gràcies per compartir!

 

Publicar un comentario

<< Home