http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Qui canta el seu mal espanta...

martes, abril 17, 2007

Qui canta el seu mal espanta...

... bueno això és lo que diuen. Però després de veure a Matt Harding, trobo que és millor qui “balla el seu mal espanta”, jeje.

Ja sé que no és cap novetat, ni pretenc reinventar la sopa de ceba, però l’altre dia mentre feia cua per entrar al Reichstag (pels pocs que no ho sabeu vaig anar a Berlín a Setmana Santa) vaig sentir un comentari sobre Matt, un xic que va pel mon i és grava ballant. I llavors me’n vaig recordar que fa uns anys havia vist un video d’un xaval que és gravava ballant per tots els llocs del mon.

Us poso un vídeo dels seus viatges, i com no la seva pagina web: http://www.wherethehellismatt.com/ aquí podreu trobar més vídeos, per cert tots els viatges excepte el primer estan patrocinats, així ja es pot viatjar!!! Jejeje.



I com sempre, apareixen copies o millor dit continuacions d’una iniciativa molt divertida.



PD: Lo video és llarg però te alguna "cosa" que val la pena i MOLT!!.

Etiquetas: , ,

40 Comments:

At 4/18/2007 12:05 a. m., Blogger krusty said...

Jeje!! has vist lo Patxi?!?? molta pinta de basc no té!! i los de Tarragona?!?? tp pareixen dl terreno!! mola lo de "hemisferio Oeste-Hemisferio Este!" i encara més: "hemisferio Norte-Hemisferio Sud"!
On thavies d'apuntar x fer això!??! ho haguèssem pogut fer!!!
SoMlosqueSoM - Jesús- Hemisferio del Bien (les Teresianes, Consolació, Carmelites) - Hemisferio del Mal (Stop-S-Broadway-Lluna). També surt Josep Pons!! i 2 vegades!! La vritat q mola la vista super ràpida de tantes ciutats i puestos!!
Sempre se pot fer un "ballarin ebrenc"!! xls puestos més caracter´sitics!! La Suda, lo parador, les antenes, la catedral, la cooperativa de Gandesa, lo celler de Pinell, les coves de Benifallet i ulldecona, l'ermita de mig camí, torré d'en corder, d'en Prió, la Carrova, la roca foradada, la punta del fangar, l'observatori de l'Ebre, lo poble antic de Corbera, la pèrgola,

 
At 4/18/2007 12:07 a. m., Blogger krusty said...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!! A lo millor he despertat a ma iaia!! encara q molt concentrada en balla no staves!! te'n ries casi més q jo!!!
(és q lo post d'abans anava scrivint a mesura q veia lo video!!! pro això se mereix 1 comentari 9!!!)
BON´SSIM!!!
mB7S;)

 
At 4/18/2007 12:07 a. m., Blogger krusty said...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!! A lo millor he despertat a ma iaia!! encara q molt concentrada en balla no staves!! te'n ries casi més q jo!!!
(és q lo post d'abans anava scrivint a mesura q veia lo video!!! pro això se mereix 1 comentari 9!!!)
BON´SSIM!!!
mB7S;)

 
At 4/18/2007 10:40 a. m., Blogger Pingu said...

M'apunto a fer lo del ballet ZONA EBRE!!! i per cert el JAJAJAJAJAJ, suposo és pel "INTRUSSO/A" del video, NO?

agur.

 
At 4/18/2007 11:06 a. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

Jo tmb mapunto ajaj

 
At 4/18/2007 12:33 p. m., Blogger krusty said...

Zi!! evidntmnt és x la intrussa!!! q no reclussa!!! q bo!!! home, la vritat és q m'esperava algo així, x lo de q valia "MOLT" la pena!! pro pensava q no podia ser!! jeje!! i tu?? pingu!! no te vas atrevir?!?!? o no te van seleccionar?? Estàs nominado!! Ya te llamaremos!! sovint mho diuen molt!! - "Si de cas ja te trucarem!", pro jo sé q casi ningú ho farà!!
Mb7s;)

 
At 4/18/2007 12:40 p. m., Blogger krusty said...

x cert!! voleu fer-ho en serio això a lo EBRENC?!?!? seria tan fàcil com:
- publicar-ho a vàrios blogs!!
- crear una conta d'e-mail només per a n'això.
- q la gent envia los seus videos, en lo nom i puesto.
- después de "X" temps se fa lo video!! en música ebrenca: Terrer Roig, Los Celios, Gra Fort, Utopia, Mc Cagon, Pepet i Marieta, Grallers...(q cap músic s'enfade si no stà a sta mini-llista!! són los q m'han vingut a "BotePronto" (i tu el paño!! jeje!!)
Espero respostes!!!
Mb7s;)

 
At 4/18/2007 1:17 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

Siii!!, ho anava a escriure xo veig que mas llevat faena!!!
Fem-ho als llocs mes represe ntatius de l'ebre Ex: Fangar, buda, als ports..jo que se, puestos guapos de les nostres terres. Jo m'apunto a col·laborar en lo que sigue. Conec penya que ens pot ajudar (producció, imatge...lo que convinge).
kuan comensem? 1r!! pluja d'idees!!!! el rellotge comensa a rodar!!!???!!!

 
At 4/18/2007 2:10 p. m., Blogger krusty said...

home!! jo volia fer en plan "casero"!! q la gent "anònima", espontàneamnt, ho fes de manera altruista pels puestos i mos ho enviés!! i después montar-ho natros en un moviemaker o Studio8!! se podrien fer CDs i vendre's com a reclam turístic (amb alguna breu explicació de la "zona de ball") i cultural (x la música, dic!!). Fins i tot afegint algo de gastronomia (ballant davant de plats típics de la Terra! i després afegir recepta)!!! no crec q se pugués treure cap benefici econòmic, pro si així fos lo donaria alguna associació benèfica o d'ajuda als altres!!!
No és molt difícil fer-ho!!! ara!! HI HA UNA FAENADA Q TE CAGUES!!!
X cert, Far, quan dius "Buda" te refereixes a l'illa?!? o al Pub?!? jeje!! tinc dubtes ;)
mB7s;)

 
At 4/18/2007 2:25 p. m., Blogger krusty said...

És q me vene idees de cop!! ui!! kin mal cada vegada q venen!! glups!!

Demanar informació als ajuntamnts representats x tal de no buscar natros tota la informació!! i dp ficar-los com a col·laboradors!! i si amollen la mosca...millor!! pro això ja seria més difícil!! encara q natros fariem propaganda del seu poble o ciutat!!
De manera semblant en los restaurants!! cada restaurant q presente una recepta!!! i dp tb surt als col·laboradors o patrocinadors i se li fa propaganda!!!!! per a un restaurant no suposa molt haver de pagar 30€ (x dir algo!! no sé!!) i la seua imatge estaria ampliamnt distribuida (o no!!).
Si és per una bona causa la gent li costa menos posar diners!! stà no seria la raó de fer-ho així!! sinó xq crec q se pot donar més valor als diners recaptats (n'hi hauria!?!?) i a la feina feta d'aquesta manera!! i si tothom treballa voluntàriamnt no crec just kedar-se en los diners!!
UF!!
kin munt de castells en lo cel!! jeje!!

PINGU!! HAS CREAT UN MOSTRE!!!
Mb7s;)

 
At 4/18/2007 3:42 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

si, estic d'acord!!!
Però si no ho he entes mal, en fem 2? un dels llocs i un altre de restaurants?? es que possats així en podem fer més.
Aixo ho podem comensar a menejar ja. Avore, primer hem de triar els llocs, després anem a parlar als ajuntaments. A menos k bulgem fer tots els pobles, llavors el més fàcil es nar directament AL CONCELL COMARCAL de cada comarca. no?

 
At 4/18/2007 4:03 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

i natros tmb podem fer algo rollo lo de l'emisferi. Al tossal dels tres reis, en la frontera entre cat, aragó i vlència!! i mil idees k mestan bullin pel cap i no poden surtir alhoraaa!!!! i uf...esta es massa bona xa dirla. Hem de contactar i arrancar motors. Per mi avnt ja!!

 
At 4/18/2007 4:19 p. m., Blogger krusty said...

UI!! UI!! és q hian moltes possibles coses a fer!!! pro...algú apart del Far i de mi, creu q staria B!??!? pronuncieus!! no cal dir ki sou!! només q digueu lo q penseu!! així fariem un 1r sondeig x vore si tindria acceptació la idea!!!!
Far!!! Apuntateu tot a 1 paper!! és lo q faig jo!! sinó dp no recordo les coses!!!
Per provar-ho no se perd res!! apart d tmps!! q en lo meu cas, d momnt, tampoc seria precisamnt OR!!
Se va moldejant!!!!
Mb7s;)

 
At 4/18/2007 4:26 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

si si, jo ja ho apunto, tinc en ment més coses. Avore cuanta gent pot col·laborar, i si no en buskem, no calen molts tampoc, en un ekip de 5-6 persones mon sortim per a fer el muntatge i tota la història, xo com més millor!!!. El que si necessitem es recolzament de la penya!!!
K dieu!!!!??????!!!!???

 
At 4/18/2007 5:59 p. m., Blogger Pingu said...

No perdona lo MONSTRE, ets TU!!! en la teva imaginació i una quants milions i "BILI GATES" passaria a ser el segon en la llista de persones més riques del mon,jejeje.

agur.

 
At 4/18/2007 6:10 p. m., Blogger Pingu said...

A vore si acabo de descubrir la SOPA DE CEBA!!!jejeejejejejej. No és per res però lo divertit, lo que m'agradat, lo impressiont de l'assumpte de l'iniciativa CPI (curioso pero inutil)http://curiosoperoinutil.com/2006/10/24/desafio-cpi-10/ és el fet que participa tot tipus de gent, grans, mitjans i petitt (jejeje).
I per això sols necessitem realitzar un entrada al blog i un correu per absorvir tots els videos.

agur.

 
At 4/18/2007 6:13 p. m., Blogger Pingu said...

També recomanaria que els videos enviats per la gent no portesin en el nom del lloc ni de la persona. I ara direu, comor???? seria millor que el nom de la persona, lloc i país jejej, o posesin dins del correu d'aquesta forma alhora de crear el video totes les lletres tindrien el mateix format.

agur.

 
At 4/18/2007 6:16 p. m., Blogger Pingu said...

Ara estava pensant això al cap i a la fi, es com si fos la foto de l'ESTEL jejeje, i en lloc de fer-mos la foto en la revista ho fem ballant.

agur.

 
At 4/18/2007 11:37 p. m., Blogger krusty said...

Si!! hi haurien 2 possibles versions!!! tot depen de les ganes d'implicació i de "currar"!!
a) en plan més amateur (q és lo q havia pensat jo al ppi!). Q la gent vaigue ballant i envie només lo video i dp natros l'editem!! en los noms de la gent, dels puestos i tota la pesca!!

b) En plan "més professional". Lo mateix!! i anar afegint informació complementària dels puestos q se ballen i altres d'interés turístic!! i si hi ha algun puesto q volem q surtigue i ningú ha enviat este puesto...pos surtim natros!!! i después editar-ho en plan més serio demanant ajudes, col·laboracions, pempins, etc...i poder-ho vendre!! ni q sigue al Top-Manta!!! o a cada poble o restaurant q surtigue representat!!

La pilota està a la teulada!! Tot depen de natros!! Natros, los jòvens, construim lo Futur!! o no!!

Ah!! potser lo monstre ja stava creat!! Pro tu Pingu lhas despertat ;)!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 4/18/2007 11:42 p. m., Blogger krusty said...

Caanviant completamnt de tema!!

http://www.infobae.com/contenidos/312133-100804-0-Messi-se-copió-Maradona-el-golazo-los-ingleses

Agafeu los baberos!!! jeje!!!
Mb7s;)

 
At 4/19/2007 12:45 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! bon dia!!!

Per canviar de tema i tocar de peus a terra pq me dec perdre molt i al final no sé de que parleu,... es broma!!
Quines propostes interessants hi ha de llibres per a Sant Jordi, es que este any vaig una mica perduda (es k s'apega, je,je!!) i no sé quines novetats hi ha, bueno a part de la Clau Gaudí!!!

 
At 4/19/2007 1:06 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

pos jo tornan al tema...preferixo el plan b, encara que el a tmb es pot fer

 
At 4/19/2007 1:36 p. m., Blogger Pingu said...

Ja veig que ens haurem de sentar a la lluna amb un paper, un boli i unes Gerres de Cervesa!!!! jejeje.

agur.

 
At 4/19/2007 1:36 p. m., Blogger Pingu said...

Ja veig que ens haurem de sentar a la lluna amb un paper, un boli i unes Gerres de Cervesa!!!! jejeje.

agur.

 
At 4/19/2007 2:12 p. m., Blogger krusty said...

Amb moooooooolta cervesa!!! ;)
Mb7s;)

 
At 4/19/2007 4:44 p. m., Blogger Pingu said...

X cert, jat trucaré dema x qeda!!!

agur.

 
At 4/19/2007 4:56 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

xo molta beer, e!!!.

 
At 4/23/2007 6:20 a. m., Anonymous Anónimo said...

Vatua l'olla! estava esmorzant i m'he posat a mirar "lo" vostre blog i he vist el video, i "deu n'hi do", que eixerits!... i no has de tenir ni idea de ballar!
Si feu "lo del video" com deia la Lloll (vaja una m'ha vingut ara al cap!) nosaltres podem fer-ho coneixer i fer ballar la gent amb nosaltres i enviar-vos-ho, el resultat seria 1 de l'Ebre+1 de la plana + els sonats que ens vulguin acompanyar, perque la veritat... estara la societat perdent el Nord? o l'hemisferio... hehe!

 
At 4/23/2007 1:48 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

wueno, ens decidim a tirar-ho endavant? de col·laboradors en trobarem ràpid!!

 
At 4/23/2007 2:09 p. m., Blogger krusty said...

Bueno, això ho hauriem de parlar en persona!! com vos va x kedar!!?? jo dimcrs tarde és lúnic dia, q en ppi, no puk!!
q dieu!??!??!?
Mb7s;)

 
At 4/23/2007 2:51 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

a mi esta setmana me va b fins divendres. Divendres ja se complica la cosa (basicament xk estaré a bcn.
podem kdar demà x exemple????

 
At 4/23/2007 4:11 p. m., Blogger krusty said...

Demà es dimarts!!! x mi OK!! Pingu, algú més....q vos sembla?!!?? jo stk lliure qualsevol hora, és lo q té estar al paro!!! no sé...digueu una hora i un puesto!!! podria ser cap als 6?!?? abns?? dsprés?? a la Lluna?!?? a un altre puesto?!?!?......
MB7s;)

 
At 4/23/2007 5:26 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

si kdm io me les apanyo. de 7 a 8 tinc sessió musical a la radio, però ho puc gravar si kdm a una hora k no me vinge b. Si kd a les 8.30 o avans de les 6 perfecte. Com vos vinge millor! Dma a la LLuna!!! Concretem hora. Jo i Krusty ja stem definits.ki més s'apunta??!!??!!

 
At 4/24/2007 9:50 a. m., Blogger krusty said...

Per mi millor a les 8:30h a la Lluna Perfecte!! xq tb tinc coses a fer i abans les 6 va una mika just!!!! no veig molta predisposició dels altres...a vore si al final algú més s'anima!!!
Mb7s;)

 
At 4/24/2007 12:18 p. m., Blogger Pingu said...

En ppi veig que és a les 8:30, no?
Intentaré fer un escapadeta de dins els llibres.

agur

 
At 4/24/2007 12:23 p. m., Blogger krusty said...

A vore!! q passa!! x parlar-ne i mirar-ho....!!!
Mos veem!!
Mb7s;)

 
At 4/24/2007 3:59 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

OOK!!! 8.30 A LA LLUNA. (ESPERO NO TROBAR TRANSIT A L'ALDEA). Ho dic xa k no vos akavesseu la beer sense mi!!. Sta después!

 
At 4/24/2007 5:50 p. m., Blogger krusty said...

Allí starem!! no sé ki!! pro starem!!
Mb7s;)

 
At 4/24/2007 6:37 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

Serem un autobús!!! Saludos desde la ràdio. Si som pocs ia ne serem més!!

 
At 4/24/2007 7:01 p. m., Blogger krusty said...

Serem los q serem!! i dp som los q som!!!
x cert, pos si!! serem 8 blogs jesusencs!! no?!??!? ja informareu!! suma i sigue...
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home