http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: EL FINAL d'una ETAPA!! de la INFANTESA!!

jueves, marzo 29, 2007

EL FINAL d'una ETAPA!! de la INFANTESA!!


Com us sentirieu si després de molts anys vivint diàriament amb una persona, dormint en ella, passant moltes hores junts, abraçats, en semi-silenci, no volent anar a cap lloc sense ella, si al final us abandonés?? Com us sentirieu?!? si us deixés de banda?!?!? Com us sentirieu si ja no se'n recordés ni del teu nom?!?? ni d'on estàs?!?? l'impacte emocional seria fort i dur!! difícil de superar!! Això és lo que els ha passat a tots estos ninots, pelutxes que no han pogut soportar que el seu amo o ama superés l'etapa de la infantesa!! Los pobres Teletubbies ja no tenen a ningú per fer "Unaaaa abraçaaaadaaaa!!". Aquest Hort de Jesús s'ha convertit en un paratge de suïcidi col·lectiu dels juguets abandonats sentimentalment!!! I dins del mal encara se l'han fet ells i no involucren a ningú!! Imagineu's que passaria si tots los He-Mans, Arganboys, playmobils i similars que hi ha a Catalunya es revoltessen contra aquells que els ha abandonat al fons del calaix o a l'interior d'una capsa de cartró vella!! Seria terrible!!! De fet hi ha una pel·lícula que va sobre això, però ara no recordo lo nom!!

L'impacte visual en directe és més impactant!!! No sé si funciona en lo muixons!! Però a mi trobar-me això de nit me faria temor!! MOLTA TEMOR!! També seria de dessitjar que cap xiquet veigués estos espectacles, per què podria marcar molt profundament lo seu desenvolupament psíquic!! Encara que últimament ja estan prou afectats!!!
Me preguntava si en uns simples CD's vells no hauria funcionat!!!

Etiquetas:

10 Comments:

At 3/29/2007 7:30 p. m., Anonymous Anónimo said...

ostí, mira k ho e vist però ara no m'avia fixat que en hi habien tants!! K fort! Realment si te fan això te quedes PENXAT!!! jajaja (K dolent...)

 
At 3/29/2007 9:34 p. m., Blogger sil said...

wow... realment jo dóno suport a la rebel·lió dels ex-juguets-feliços-esdevinguts-zombies... els ex-propietaris ho mereixen!!! com es pot ser tan cruel??!! snif...

 
At 3/30/2007 1:54 p. m., Blogger Santi said...

a mi m'ha fet peneta...!!! jo els meus els guardo en caixes maques, ben juntets pq no passin fred a les golfes...

 
At 3/30/2007 4:47 p. m., Blogger krusty said...

Santi, les caixes les ha fet ta mare!?? Jo alguns los tinc mig disseminats (q no inseminats!!) x casa dels cosins!! encara q alguns d'ells també deuen star ja per dins de caixes o algun vertader verteder!! los q me keden estan dins decaixes i mig lisiats!! alguns los hi falta una cama, un braç, son bornis,etc!! Vaya!! q podriem fer un Hospital per a juguets discapacitats físics i abandonats!! Ells mai ho farien!! tants bons ratos junts, q ho donaven tot x a q natros stessem contents i natros los hi paguem així....
MB7s;)

 
At 4/01/2007 10:44 a. m., Blogger Pingu said...

En aquesta vida sobreviuen els MÉS forts, la naturalesa és així de sabia (ho hauries de saber Krusty). Alguns d’aquests peluxus s’escaparan com Prision Break (l’ultima sèrie que m’injecto per vena) i viuran una vida delinqüència pels carrers de Jesús, qui sap!! igual algun dia m’atraquen i em prenen la bossa de pipes.

Conclusió: Tranquils la naturalesa està deixant córrer el seu curs natural, uns MORIRAN però d’altres continuaran en les nostres llars, jejeje.

agur.

 
At 4/03/2007 10:57 p. m., Blogger Nuriaka said...

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf aquest post és sorprenent :)

 
At 4/03/2007 11:43 p. m., Blogger krusty said...

A l'entrada dels Reguers (poble a uns 5km de Jesús!! x als "kamacus"!!) hi ha un altre ninot bstnt gran a forma d'espanta-sogres (tb lo nom té tela!!)!! Estik pensant en fer una secció, potser mensual: "Com espantem los muixons!!" Crec q hia material x a rato!!!! nhiha de ben curiosos!!
MB7s;)

 
At 4/04/2007 1:43 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!buenas i buenos!!

Hm nat a Pronovias ( i no pq me case, a vore que pensarà la gent) i no m'han demanat 50e p provar-me res, que vaigue quan vulgue a provar!! ai!! com està lo món!!!

Moltsbes!!!

 
At 4/04/2007 1:53 p. m., Blogger krusty said...

Home...tu ets molt blanketa i roseta!! pro encara no tho has provat!! potser tho demanen dp!!! encara q no crec!!!
x cert, stos 2 comtaris haurien d'anar al post de baix!!! pro bueno...com a l'estòmac dp tot se barreja!!!
Mb7s;)

 
At 4/05/2007 5:20 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

si fas la secció de ninots jo te puc passar fotos, k x aki al delta tmb en ia cada un ...

 

Publicar un comentario

<< Home