http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Angelina PASSIÓ

viernes, marzo 02, 2007

Angelina PASSIÓ

Què fa l’autèntic jesusenc? Bona pregunta. Una persona quan estima la ciutat o poble que viu participa en tot allò que passa, hi pobles, entre ells Jesús, sí al POBLE de JESÚS, pq això és el que són, un POBLE, no és necessari que a nivell burocràtic ho siguin, més igual, el que fa que un poble sigui poble és el sentiment dels seus habitants i JESUS té identitat de poble.
Bé com deia, a Jesús, participar/organitzar totes les activitats, festes i festetes que es fan requereix molta dedicació, per això vull dedicar la PASSIÓ d’aquest mes a tots els bons jesusencs!! En especial a l’autèntic jesusenc: SISKET, sí, sí, el que sentiu, per a mi l’autèntic jesusenc és ell; participa a totes les festes: Festes Majors, St.Francesc, St. Antoni, Carnaval, Cap d’any, Fira de l’oli. Està dins de totes les associacions: Novillo Roig, 7 Cervells, Diables, Futbol Catalònia. Està en totes les organitzacions: Pessebre, Catifes, Som los Que Som,... crec que no cal dir res més, ja m’he tirat prou de la moto.
Fins el mes que ve, Passió per a tots!!!

Etiquetas:

8 Comments:

At 3/05/2007 9:30 a. m., Anonymous Anónimo said...

Pues solament felicitar a sico, per ser un tio tan altruista i constructiu!! Si ja el veia de jove, que era un bon xiquet!!

Vinga, a continuar aixi!!! Besitos...

Q conste, q encara ara sisco, me sap mal haber caigut a sobre teu mentres jugavem a basquet,i lo del hombro...buahgg.. sorry...

 
At 3/05/2007 11:26 a. m., Blogger Pingu said...

Avui serà el meu dia Happy!!

- Felicitats Sisket x ser així!!
- Felicitats Fixeta, Xavi i Krusty per deixar TANT ALT EL PAVELLO a Barcelona!!!
-Felicitats a tots per llevar-vos cada mati i continuar la vida!!
-Felicitats per aquest dia tant solejat!!
-Felicitats (a mi) per estar tant content, jeejejej, crec que el porretttt eeeestaaaava un poc maaassa jejejejejej carregat jejejejej..

HAPPY, B7s a tots, l’amur....agur. jejejeje

 
At 3/05/2007 12:32 p. m., Blogger krusty said...

Bueno!! sisket!! dsd sts linies un breu però sentit reconeixmnt a tota la faena feta!! gent com tu q treballa de manera altruista i anònima és lo q fa créixer el poble en tots les seus vessants i sobretot en lo sentimnt!! D'iwal manera tb voldria fer extensiu ste reconeixmnt a tots lo q treballen molt (tb d manera altruista i anònima) xl Bé dl poble!!
Ara!! a mi m'ha fet una mika d mal rotllet (d primavera!!!) xq sembla una felicitació pòstima!!!! i evidntmnt, sperem q no sigue així!! Com se sol dir: "No canvies!!".
Mb7s;)

 
At 3/05/2007 12:51 p. m., Blogger krusty said...

Un dia destos posaré la crònica-fotos de la Marató!!! Jesús té ja 3 maratonians!! i molt dignes!! Fitxeta:3h 19min, Javi 3h 23min, Krusty 3h 52min!! i en una calor i humitat q fotia...Pro tots embriagats de l'èxtasi i de le'moció!!
Demà he sentit quinto....
Mb7s;)

 
At 3/05/2007 5:13 p. m., Blogger Pingu said...

Si, si quinto levanta quitate la manta, jejeejejej.

agur.

 
At 3/05/2007 5:31 p. m., Blogger krusty said...

Quinto o sexto!!! xq si hi ha pròrroga....jeje!!
Ara ja puk Beure q no m'he de cuidar!! jeje!!
MB7s;)

 
At 3/06/2007 1:00 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! felicitats als maratonians!!

Oh!! l'esportista es cuida sempre eh!! je,je! ja m'estranyava a mi tant de suc, nestea, "recuperation", es k,... ja ho diuen que si la cabra tira al monte,...

força Barça!!!!

Moltsbes ennuvolats!!

 
At 3/06/2007 1:09 p. m., Blogger krusty said...

Tens raó!!! pro podem fer un kitkat als nesteas, aquarius, gatorade, isostars, recuparations, sucs de gustos vàrios...q lo partit d'avui s'ho mereix!! o no!??! il finde un altre partidazo!! o no?!?! si és lo futbol q me tira a l'alcohol!!! jeje!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home