http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(25)

viernes, febrero 16, 2007

Aquesta setmana pingu escolta...(25)

La fotografia absorbeix!!!!, i MOLT!!! Aquesta és l’excusa que tinc per penjar tant tard el grup que escolto aquesta setmana. I al final després de pensar, si posava aquest o l’altre, he decidit anar a tiro FET!! Aquesta setmana pingu escolta MARLANGO o MAR CORTO jejejeejejejejejej.

Episodi 1. CANTANT + ACTRIU = MÚSICA EN ANGLÈS.

Casualitat o no?? aquest grup format per Leonor Watling, Alejandro Pelayo i Oscar Ybarra, té la peculiaritat que la seva cantant també és actriu, i no em refereixo als típics paperets com la Madona, sinó actriu, actriu!! I qui decideix si ets actriu o sabater?? Uff me’n vaig per les rames (de l’arbre)!!!!

Discografia curta però interessant:

Automatic Imperfection - 2005
Marlango - 2004

It´s allright





I aquí teniu l'excusa...jejejej.

Etiquetas:

8 Comments:

At 2/16/2007 11:09 a. m., Blogger Pingu said...

JAS TIC AQUI JESUSENCS!!! com va dir un antic batlle del nostre poble després d'un gran exili a TORTOSA!!jejejejeejejejej.

agur.

 
At 2/16/2007 11:19 a. m., Blogger Pingu said...

Com soc una mica pena que no pene, jejejejej. A partir d’avui penjaré totes les fotos que hem toca entrega al curs que estic realitzant, TRANQUILS !! sense contar la d’avui seran 2 o 3 més.

Agur.

 
At 2/16/2007 6:52 p. m., Blogger krusty said...

Jo tb stik akí jesusencs i a JESÚS!!! a partir d'ara vos haureu d'anar acostumant a vore'm més sovint!! jeje!! Comença una nova etapa x mi al blog!!! degut a les limitacions tècnikes no podré penjar fotos x mi ni fer videos!!! i demà és carnaval!!!! DIOS ME VOY A MORIR!!!! és com si a un pedòfil en rehabilitació lo portessen a la cavalcada dels Reis!! Vale!! una mica fort!!! i lo tema no és x a fer broma, pro crec q és molt gràfic l'exemple!! no sé com ho superaré!!!
MB7s;)

 
At 2/16/2007 6:59 p. m., Blogger krusty said...

X ceeeert!!! Stik al paro!! Q no al STOP!!(com potser això?!?!?!??)bueno, abans stava oficilmnt al paro, sense faena ni sou!! pro de faena ne tenia molta i sou gens!! ara no tinc ni faena ni sou ni res d res!! no sóc ni paràsit de la societat xq ja se'm va acabar lo subsidi d'atur!!! i vatros direu..."I a mi q collons me conta?!?!??", no?? simplmnt utilitzo akestes línies (q tampoc serien les més indicades!! ja ho sé!!) x oferir-me!!! no com a noi de companyia, q si la cosa s'allarga (lo temps parat!! no una altra cosa!!) tampoc se descarta!! encara q tampoc crec q molta gent stés disposada a pagar!! ils animals no utilitzen diners!! me pagarien en llet, ous, formatge...bueno, x anar tirant!! algo he de menjar!! no?? Bueno!! q semblo un arbre hipersuperramificat!! vull dir q busco faena!! i si algú x casualitats d la vida sap algo q me pugue interessar...pos ja ho sap!!! q mho digue!!
MB7s;)

 
At 2/17/2007 7:51 p. m., Blogger Pingu said...

Mira q has posat coses en aquest húmil bloc, xò lo del pedòfil, lo del PEDÒFIL!!!! tio t'has superat!!! m'estalvio els comentaris pq segur qem quedo curt, MOLT CURT!!!

Diumenge et portaré un regalet si me'n recordo, jejeje.

agur.

 
At 2/18/2007 7:52 p. m., Blogger Nuriaka said...

cooolta, krusty po allà al sud no teniu lo internet este????
Pk no pots penjar fotos ein ein ein???
K faràs que la nostra enyorança s'incrementi moltissim!!!! snifus

 
At 2/19/2007 1:40 a. m., Blogger krusty said...

Si q tenim internet!! no ho veus?!!?? lo q passa és tema ordenador!! q lo meu va en pedals i no sé xq ara no puk descarregar ls fotos!! kuan abans si q podia!! pro trankils!! q alguna cosa farem!! pro potser serà més en comptagotes: 1 gota, 2 gotes, 3 gotes, gota a gota s'esgota!!
Mos vorem dimcres?!?!?
MB7;)

 
At 2/19/2007 7:03 p. m., Blogger krusty said...

Pronte CARNAVAL!!! bueno...les fotos!! esperem!! jeje!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home