http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: VIDES AMAGADES!!!

viernes, marzo 02, 2007

VIDES AMAGADES!!!

Hi ha gent que té una doble vida, una vida amagada. OCULTA. Una doble forma de viure o de moral. Que té fins i tot 2 dones (legalment casades!!) en 2 ciutats a molta distància, 2 famílies, gent que de dia és una alt executiu i de nit se transforma en una de les Drag Queens més perverses de la nit camaleònica de l'oci, del vici i de la perversió, gent molt tímida però que darrera un micro o una pantalla o damunt de l'escenari perdent la noció del temps i de la vergonya, dones molt recatades que al llit es transformen en autèntiques reines del plaer sado...hi haurien incalculables casos!! Tampoc cal numerar-los tots, no?? A cada un més pintoresc i difícil de creure!! Lo cas que a continuació vos presento no és tan espectacular!! però no deixa de sorprendre'm!! COPER treballa a la METRO de Dj i com a dissenyador dels espectacles de llum!! I ho portava molt amagat lo molt ... (cada un que pose lo qualificatiu que vulgue!!!) . http://www.salametro.com/


I per a completar l'entrada una visió panoràmica de 360º (o intent!!) de la
Lluna!! La pròxima intentaré que sortigue millor!! Per que sincerament esta...dixa bastant que dessitjar!!! però és la primera!! A la primera poques coses surten bé!! Jo encara recordo la 1ra vegada que...bueno...tampoc ve a compte!! jeje!!


Etiquetas:

3 Comments:

At 3/02/2007 3:40 p. m., Anonymous Anónimo said...

MERDA JA HAS DESCUBRIT LO PASTEL!!!! I ARA QUÈ? JA TE DIC ARA QUE PASSO DE FER UNA DEMO, NO VOLDRIA FER-ME LO XULO, QUE LES PAIES SE ME TIRESSEN DAMUNT I RES DE TOTO AIXÒ!!!

 
At 3/02/2007 5:20 p. m., Blogger Pingu said...

I Claro no es questió q la teva Xicota super treballadora s'enfadi, eh?

agur i bon KPD.

 
At 3/02/2007 5:40 p. m., Blogger krusty said...

Si necessites algun manager assistant x anar x estes discotekes de la Ruta del Bakalao o de la Costa Brava, ja ho saps;)

 

Publicar un comentario

<< Home