http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FIRA DE L'OLI, TROBADA GRALLERS i FIRA LITERÀRIA!!

martes, febrero 20, 2007

FIRA DE L'OLI, TROBADA GRALLERS i FIRA LITERÀRIA!!

Algú pot donar més!????!?!? És que a Jesús sempre hem fet les coses a lo "grande"!! jeje!!

Aquesta cap de setmana (23, 24 i 25 febrer) arribem a la XII Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre. L'avinguda Molins d'en Compte i Daniel Mangrané, així com la Carpa instal·lada per a l'ocasió, la Immaculada, l'Edifici Multiserveis, els bars, el Casal, en definitiva tot!!! S'omple de gent i d'un ambient de Festa i de participació (no gens estrany en lo nostre poble!!) per tal de viure la tan emblemàtica mostra d'un producte tan nostre com és l'OLI!!!

Al voltant de la Fira s'ha realitzat un complex i variat programa d'activitats per a tots los gustos: xerrades sobre l'oli, trobada de graller/es, dolçainer/es amb un concert moooolt atractiu al Casal Jesusenc (Xarop Canya, Ameba, Pepet i Marieta...I GRATIS!!), 1a FIRA LITERÀRIA “JOAN CID I MULET”, en commemoració del 70è aniversari de la Fira del Llibre de Tortosa de 1937, gran nombre de concursos (all-i-oli, plegadors d'olives, llançadors de pinyol, jotes versades, etc.), exposicions culturals, Jornada gastronòmica i un llarguíssim etcèèèèèèèteraaaa..... En fi...lo programa sencer a: http://www.jesus.altanet.org/ajtms/jesus/firaoli/2007/index.html

Especial atenció la tindrem a la trobada de blogs (diumenge a les 17:00h a la Sala Multiusos), on encara no és segur, però possiblement farem una petita introducció d'aquest món a tots los presents!!

Per altra banda, Los GRALLEReS de Jesús tenen una nova pàgina web: http://www.grallesitabalsdejesus.org o blog http://grallesitabals.blogspot.com (és lo mateix contingut!!). Esteu tots invitats a passejar per les seues línies!! Així com pels carrers del poble i per les diferents ubicacions preparades per a l'ocasió!!

MOLT BONA FIRA DE L'OLI!!!

Etiquetas: , ,

8 Comments:

At 2/20/2007 6:00 p. m., Blogger Pingu said...

L'OLI sta bé i és molt nostre, però tampoc estaria mal fer la fira del JB o del Cutty o de Ballantines... jejeej, també es molt nostre.

agur.

 
At 2/20/2007 6:23 p. m., Blogger krusty said...

És tan nostre q jo sempre lo porto dins meu!! jeje!! o si´nó q facen Licor d'Opi!! ai!! d'oli!! jeje!! no nhi ha de pinya, de prèssec, de melocotón, de whisky, de meló, d'avellanes, de....uf!! infinitat!! exigim LICOR d'OLI!!
MB7s;)

 
At 2/21/2007 9:10 a. m., Anonymous Anónimo said...

BUENASSSS...primer que re felicitats krusty per lo del doctorat i tal...ja m´han dit que vas estar molt be....ja ho saps, ara toca casar-te i tenir fillets!!! Feia molt dies que no estrava, bueno, que no escribia perque de tant en tant si q miro,la muica q escolteu i demés...i tb vaig veure lo de l´aparell aquell que deia la julie, em va semblar interessant!!! Pues res, que vaigue molt be la fira de l´OLI i feu un JB a la meva salut!!!fa més de 8 mesos que no he provat un cubata,i ja tinc mono.....jejejjee...bueno, no us taladro més...besitos a tots i fins ara!!!!AAA

 
At 2/21/2007 1:00 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!bon dia passat per aigua!!! Però que dieu!!! la fira de l'alcohol ja la feu, fem, cada finde!!! Home, algo natural per al cos!!!

Anòmim a!! je,je!! com ho portem??? això de 8 mesos ja!! je,je!!!

Moltsbes!!!

 
At 2/21/2007 1:57 p. m., Blogger Pingu said...

No se com ho porta lo dels 8 mesos AAA, però les tira en PEDRA!! casament i tenir filletes!!!! uff!!! KRUSTY !!!! COM T'APRETEN!!! jejejejejeej.


Agur.

 
At 2/21/2007 3:44 p. m., Blogger krusty said...

Uf!! m'estik marejant només pensar-ho!! jeje!!
No us veguesseu totes les cervesses!! xq ste matí lo tren ha fet 1h:30 tard!!! vaya!! vaya!!
MB7s;)

 
At 2/21/2007 5:54 p. m., Anonymous Anónimo said...

Eeeep! Bona propaganda Somlosquesom!! Espero vore-vos pel Casal lo dissabte per la nit i per la resta d'activitats de la trobada! Que xalesseu molt per la Fira!!!

 
At 2/22/2007 2:23 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! buenas!!
Allí starem!! ara q jo de balls populars no ne toca massa!! jeje!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home