http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: EN TERRA DE NINGÚ

jueves, marzo 15, 2007

EN TERRA DE NINGÚ

Darrerament la meua vida sembla una bossa de pataques (vindrà de família!?!?). Cada dia és com obrir un d'aquests acolorits i escandalosos recipients que criden tant l'atenció. Busques ansiós la targeteta interior, amb lo plàstic tot pringat d'oli!! Treus lo cartonet!! I rasques en les ungles aquella espècie de purpurina carbonitzada que te dixa tots los dits pringosos que semblen més unes protuberàncies robòtiques que no humanes!! Però la il·lusió i l'esperança s'esvaeix quan començes a vore les lletres. Primer veus una "S" i ja saps decebut i abatut la resta de les lletres que segueixen: "Sigue buscando. Hay miles de regalos"!! I cada dia una bosseta!! i cada dia una nova il·lusió enderrocada com un castell de naips!! Te diuen: "Estàs massa preparat! No te podem ajudar!". O al contrari: "No tens prou currículum! Veste'n a l'estranger 2 ó 3 anys, després torna i ne parlem", "Ets massa jove per ser vell!", "Ets massa vell per ser jove!". Estic desituat!! Qui sóc!?!? (potser som los que som!!). On vaig?!? Quin és lo meu puesto en esta societat?!? A vegades me sento una espècie de jueu: un poble desubicat i sense terra!! La meva ànima laboral divaga i deambula d'igual manera!!
Sabeu que posa l'horòscop d'avui del Periòdico?!?!? és real, ho podeu comprovar: "Algú podria obrir-te portes professionals sense demanar-te res a canvi. Només hauràs d'estar obert a les possibilitats que t'ofereixen!". De moment només me les han tancat, per si un cas vaig tot espatarrat!! S'ha d'estar obert!!
Sinó, dimarts a la Pasarel·la a tornar a segellar la cartilla del paro!!
Aniré escoltant la següent cançó: "Promesas que no valen nada!", de los Piratas!! Encara que possiblement Ivan Ferreiro tenia una altre pensament al composar-la, jo penso en la meua situació: "NADA significa NADA!", "palabras que no significan NADA!", "Promesas que se perderán en estos cuatro papeles, como lágrimas en la lluvia se irán!". I si mai trobo faena, després segur que me queixaré de la situació laboral, però som així...


Etiquetas:

11 Comments:

At 3/16/2007 9:32 a. m., Anonymous Anónimo said...

Ostres...m´ha deixat parada...tens raó ara et queixes pq no tens feina,quan en trove, pq no esta ben pagada,pq es un aborriment,pq no et sents valorat, o qualsevol altra cosa...el món laboral es una KK...A mé, encara q al principi la feina q troves sigui una pasada,al cap d´un temps la tens per ma,i ja no et suposa cap rebte ni motivació...i em diràs pues es pot canviar de feina, clar, pero llavors has de tornar a començar, asumir el risc q igual t´equivoques, i al final tornaries a etar igual...no se...AAA

 
At 3/16/2007 12:59 p. m., Blogger Pingu said...

X culpa de Krusty em veuré obligat a introduir lo Pingu scolta, en Kp de stm. jeje.

Demà penjaré la tonteria de TORN!!

agur.

 
At 3/16/2007 1:54 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! Pingu!! not talles!! iwal ho pots publicar!! lo q passa és q necessitava desfogar-me!! jeje!!
Penjaho!! penja-ho!!
x cert!! parlant de penjar he fet unes fotos q mhan dixat parat!! encara més!! jeje!!! a vore kuan les penjo. Se podrien titular: "El fi de la infància!" o "Los crios són uns assassins!" o "Suïcidi massiu" o ...ja voreu!!
Mb7s;)

 
At 3/16/2007 1:55 p. m., Blogger krusty said...

EI!! JULIO!!! DóNDE ESTAN LAS LLAVES?!?!?!??!?? jeje!!
Mb7s;)

 
At 3/16/2007 4:05 p. m., Blogger krusty said...

Pingu!! al final aneu demà a vore Antònia Font?!?!? si aneu doneu-li records d part meua!! kina llàstima no poder anar!! si aneu xalareu molt!! jo los he vist 2 vegads i mho vaig passar pipa!! "La pipa i lo cacau, és lo q més distrau!!" jeje!!
MB7s;)

 
At 3/16/2007 6:11 p. m., Blogger Pingu said...

POZ AL FINAL NO!! CREC!! PERÒ QUI LO SÀ??? HAURIA DE TENIR UN MATI INSPIRAT AMB UNA TARDA ENCISADORA I UNA NIT APOTEOSICA!!

AUGUR, SI SI, AUGUR UN KAP DE SETMANA XUNGU!!! AGUR.

 
At 3/18/2007 1:54 p. m., Blogger Nuriaka said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeii!!! Un petonxeteeee d'animussss, pensa que quien la sigue la consigue (no se ben be si ve massa a cuento po buenusss ;)

 
At 3/18/2007 3:06 p. m., Blogger sil said...

ei, si vols muntem un club de "llicenciats, doctorats i pringats units", i ens reunim els dimecres o així a jugar al mus i compartir les misèries de la no-feina (decent). Clar, clar k hi ha feina; sobretot per qui vulgui treballar de cambrer o dependenta per 750€/mes.
Per cert, si algú té ganes de deixar de fumar i es presta voluntari pels meus experiments humans (via hipnosis), k avisi!! ;-)

 
At 3/18/2007 3:07 p. m., Blogger sil said...

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

 
At 3/19/2007 11:05 p. m., Blogger Raquel said...

Hola!!! Molts ànims!! al final s'acaben solucionant les coses. Poc a poc anem fent camí!! Per cert, que tal x Girona??
Petonàs

 
At 3/20/2007 10:36 a. m., Blogger krusty said...

eis!! buenas!! mercis x les mostres d suport!! sipia, la teràpia pot ser via internet?? a distància?? o ha de ser presencial?!? Ah!! lo de jugar al mus ho hauriem de dixar!! NO NE SÉ!! millor un BodyPump!! jeje!!
Rak i CiA BCN!! Girona MB!! ja us ho xplicaré millor!! supos q posaré una entrada!! en alguna foto!! Moltes gràcies!! l'Hotel MB!! un lujo x a natros!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home