http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(28)

lunes, marzo 05, 2007

Aquesta setmana pingu escolta...(28)

I aquesta setmana, que toca??? Doncs direu que ara m’ha pegat pels Canadencs, ja que la setmana passada Metric i aquesta... The Arcade Fire, un grup de Montreal, amb molta però que molta gent (bueno músics) i no es broma!!, ara mateix en son: 14. Per cert, el tipus de música que fan es: “Post-rock experimental”, "art-rock" o "indie rock", Au!! Coper perquè després em vinguis en: "i que canten", "i com sona", "i" ...jejjeje.

Lo de “experimental” suposo que va pels instruments que utilitzen “violins, violoncels, violes, piano, acordions, xilòfons...” a part de la típica guitarrilla i bateria.

Lo que té gràcia (humor negre) és lo nom del seu primer treball “Funeral”, que el deus veure a la botiga i penses "me’l COMPRO"!!!

Video promocional que no “video en promoció”Neighborhood 3Neighborhood 2Web: http://www.arcadefire.com/flash.html

Etiquetas:

5 Comments:

At 3/05/2007 5:34 p. m., Blogger krusty said...

27 setembre "POLICE" al Palau St.Jordi!! vos fa ganes?!?!? a mi bstantes!! encara no se sap kuan sortiran ls entrades a la venta!!
Mb7s;)

 
At 3/05/2007 7:30 p. m., Blogger Pingu said...

Krusty al PODER!!! Pingu i Jolie, jastan preparats. Però crec que aquesta vegada haurem de montar una infrastructura BRUTAL!! pensa q esta gent fa molts i molts d'anys q no actuen per aquestes contrades, i suposo que pot passar algo similar a U2.

agur.

 
At 3/06/2007 12:17 a. m., Blogger krusty said...

Home...si encara stik al paro...l'aparador del Decathlon me'l coneixo de memòria!! pro ara m'enduria un cartonet x a posar al cul!! q se'm va kedar geladet!! jeje!!
MB7s;)

 
At 3/06/2007 5:04 p. m., Blogger krusty said...

Tema musical, pro dl blog!!
La 1ra cançó m'agrdat bstnt!! Les altres les trobo massa indie-rock (¿?) x al meu gust!! pro mhan molat los videoclips del 2n i 3r!!
Bueno...tp és molt important lo meua opinió com a crític musical!! q collons me sé jo?!?!?!
MB7s;)

 
At 3/08/2007 1:55 p. m., Blogger Pingu said...

Més val això q rés, jeje.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home