http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: BLOGS RECOMANATS

jueves, abril 12, 2007

BLOGS RECOMANATS

Ja sé que no sóc ningú per donar consells o recomanar blogs!! Però si algú me vol escoltar aquí ne van uns "parells" de tèmatica ben variada, que jo personalment i la meua persona seguim habitualment. Si voleu visitar-los ja és cosa vostra....També s'accepten altres recomanacions.

EL FAR DEL SUD (o del Delta): http://elfardelta.blogspot.com/. De temàtica eminentment musical generalista, però fent especial atenció a les notícies, grups i concerts de les nostres Terres ebrenques. De fet aquest blog sorgeix arran del programa de radio musical "El far del Sud" a radio Delta107.6, que presenta lo jesusenc Albert Melero. En ell també trobareu una secció de "freaky NewS", amb col·laboradors molt coneguts per als que assiduem la Lluna!!

SAVIESA ORIENTAL: http://jordifisiomed.blogspot.com/ Jordi Casado és fisioterapeuta i Llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa. El seu és un blog de calma i reflexió!! De pensar en petites coses, però no per això menys importants!! PLena de Proverbis, pensaments i recomanacions per millorar la nostra salut!! i no sols física, sinó també psíquica!!! És una parada obligada en una societat sense pausa!!

TRAIL UEC TORTOSA: http://trailuec.blogspot.com/index.html Una altra manera de millora la nostra condició física és corrent o caminar!! I per estar enterats de totes les marxes, caminades, curses, competicions...res millor que este blog!!! Actualitzat constantment mos permet conéixer totes les sortides al camp (o asfalt) i poder gaudir d'una magnífiques fotos de carrera i del paisatge!!

I per acabar, un recent aparegut blog jesusenc: LOS DALTON: http://losdalton.blogspot.es/. (Alguns dels seus membres també formen part dels 7Cervells!!). Segur que tot lo que fan esta juventud no ho posaran al blog!! Per què angelets ben bé no serien....jeje!! Però podrem vore algunes pinzelladetes!!

I en aquest blog ara ja són 4 los blogs jesusencs (si no fallen los càlculs)!! Vam ser un dels pioners ebrencs (de del juliol de 2005!!) i al poble mos han "seguit": Pinguilandia (http://pinguilandia.blogspot.com/) , Gralles i Tabals de Jesús (http://grallesitabals.blogspot.com/) i Los Dalton (http://losdalton.blogspot.es/). Bueno, "El far del Sud" està fet per un jesusenc o sigue que podrien considerar-se 5!! I ja no me'n recordava!! lo dedicat al nostre Catalònia (http://semprecatalonia.blogspot.com)!! Si se n'entera lo seu autor que no lo contabilitzava!! jeje!! O sigue que al final són 6!!

Si n'hi ha algun altre que no lo tingue captat que se.....MANIFIESTE!!! i l'agregarem en molt de gust!!!

Tots los links dels blogs esmentats anteriorment estan a la columna dreta!!

Etiquetas:

19 Comments:

At 4/13/2007 10:27 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Hola!! Bon dia!! finde ja està aquí!! totes les setmanes haurien de ser així de curtes, va bé!!

Bueno, he tornat a entrar al blog de saviesa oriental i m'agrada molt!!!
"Bufant una petita brasa es pot encendre un gran foc" més o menys copiat del blog. És que totes les frases te fan pensar. No pots llegir-ho i prou, sempre recorden alguna cosa o donen que pensar. I dóna una sensació de calma!!

Bueno, molt bon finde a tots/es!!

Moltsbes!!!

 
At 4/13/2007 10:29 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ah!! per cert!!
algú recorda algun d'aquells jocs que sempre hem jugat i que li face il·lusió explicar-me'l. Estic en ello, tema jocs tradicionals. Ahir i avui fer ballar la baralluga sembla fàcil però no sempre surt!!

Ja m'anireu informant!!

Moltsbes!!!

 
At 4/13/2007 12:56 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

de fet es pot considerar un bloc jesusenc tmb ja que la mitad del programa es fa des de Jesús, exactament el "Freak Newa", així que desde jesús i en Jesusencs!!

 
At 4/13/2007 1:15 p. m., Blogger krusty said...

Pos si és així Far dl Sud, són 5!! los blogs jesusencs!! i suposo q encara augmentarà més!!
Srta!! jo sé un joc tradicional!! dels de tota la vida!!!! se pot jugar per parelles o en grup!!! pro ja te l'ensenyaré en la intimitat!! ;)
MB7s;)

 
At 4/13/2007 3:02 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

jo m'apunto a jugar...al k sigue.
Segur que en serem més de blocs, jo prompte fare el meu personal.
Salut!

 
At 4/13/2007 3:59 p. m., Blogger krusty said...

INCREIBLE!!! Me deixat lo blog del Catalònia!!! ja se sap..."A casa de herrero, cuchillo de palo"!!! o sigue q són 6!!!
Qui en dóna més?!?!?
Mb7s;)

 
At 4/15/2007 2:55 p. m., Anonymous Anónimo said...

gralles de jesus(CASETES)
eiiiiiiiiiii aixo dels blogs va en augment ehhhhhhhhh!aixi ja en son 6 bueno molt be! desconeixia lo dels dalton i lo de la saviesa oriental. va b saver-ho.
vinga a continuar
vaige be

 
At 4/16/2007 12:02 a. m., Blogger krusty said...

ZI!! los dalton los vaig descobrir xq mos tenen "linkats" i llavons los vaig "captar"!!!!
Lo de la "Saviesa horiental" no és de Jesús!! és de la "ciutat" del costat tocant!! encara q té cert familiar amb relatiu-bstnt lligam al nostre poble!!!
MB7s;)

 
At 4/16/2007 1:00 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!!avui sí!!! solet i caloreta!!! a partir d'ara crema protectora!! je,je!!!

Volia felicitar dos gran actrius (entre altres) que ahir mos van fer disfrutar d'una bona tarde!!! vaig xalar molt, i me va fer riure i pensar a la vegada!!!
Entre tu i jo,... aixo de l'amor!! je,je!!

Moltsbes de dilluns!!!

 
At 4/16/2007 1:26 p. m., Blogger krusty said...

Jo tremolo kuan tu penses...jeje!!
Ja q ls felicites (q tens raó!!q s'ho mereixen!!), jo diré los noms!! Xus i Imma!! Imma i Xus!! De la Lira Circense!!! ai!!! Roquetense!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 4/17/2007 12:36 p. m., Blogger krusty said...

PINGU!! ballarem o no ballarem?!?!? jeje!! sinó penjo lo dl cumple d'A!!
Per cert, segueixes creant escola: http://www.basar.cat/?p=133
Hauriem de registrar les entrades!! jeje!! Bueno, natros tb agafem idees d'altres blogs!! ni q sigue inconscientmnt!!! q no vol dir q siguèssem natros uns inconscients!! o SI!!!
Mb7s;)

 
At 4/17/2007 12:42 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! bon dia!!! yuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiii!!!!
Al fin finalitzada oficialment la fase d'oposició!!!!!!!!!!!tot correcte!!!!!!!!!!!!!!Insp. superada!!!!!!!!!!!! Ara a esperar los tràmits burocràtics!!!!!!!!!!!

Moltsbes!!!!

 
At 4/17/2007 1:01 p. m., Blogger krusty said...

Bueno!! encara q ja ho savia, iwalmnt FELICITATS!!! o sigue q ara ja si q ets funcionària definitiva i x a tota la vida!!! q way!! ja pots dixar d preparar coses!! i sumergir-te en lo més profund passotisme i acomodatisme!! jeje!! uns tants i los altres tan pok!! stem als 2 extrems!! Nord-Sud!! Fred-Calor!! Dalt-Baix!! Blanc-Negre!! Funcionària-parat...i així fins a l'infinit en los contraris!! Si aqlgo existeix és xq té un contrari!! això ho deia Plató!??!? uf!! falla la memòria ja!!
MB7s;)

 
At 4/17/2007 2:36 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

Eiii!!!! b, primer felicitar a la srta. yamabuky per aprovar!!!
Wueno, sols volia dir que e posat una nova llista al bloc, una llista de "coses" interessants per vore (o a mi meu semblen)..., i que e pillat uns videos vostres tmb, (elfardelta.blogspot.com). Nopuc evitar el riure encara ara kuan els veigs...Jo tinc encara un mun de material (com a 1000 fotos) de kuan vam estar per allà dalt per europa i de correfocs tmb en tinc més. Avore si m'espavilo en fer-ho... ajaj. B, res, al atake!

 
At 4/17/2007 2:50 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

a si...ajaj, al final no ho he preguntat...aj. Era per demanar el consentiment dels autors per fer-hi referència dels videos al bloc. Gràaaaacieeeesss!!! Esta era la pregunta ¿?¿

 
At 4/17/2007 3:59 p. m., Blogger krusty said...

Ets un consentit!!! jeje!! si!! claro!! legalmnt crec q kuan los poses al youtube tothom los pot vore i usar!! lo fet de dir qui és l'autor real és més un fet de cortesia i de "Fair play" q no d'obligatorietat!! Me penso!! lo q ja seria l'hòstia seria si tu diguesses q són teus!! q tb ha passaT!! bueno, no tu!! pro altres casos!! si mai se traguessen molts diners x un dstos videos no sé kina part me tocaria o si tindria dret a reclamar!! pro tp tinc moltes esperances de q passe!! no sé com està la legalització!! algun advocat en la sala!?!?
MB7s;)

 
At 4/17/2007 4:50 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

jo d'advocat no, però si te forresses, els actors tmb podrien reclamar!!! mira k li va passar a l'sting, x exemple!. ajaj
Jo poso l'autor xk hem sembla just, encara que a la majoria de videos ja surt l'autor o la pàgina de prosedència. A més, es un curro considerable possar-te a fer estos videos!!

 
At 4/17/2007 11:10 p. m., Blogger krusty said...

pos si q costen 1 miketa!! pro bueno si tens poca vida social en algo has de gastar el temps!! tp podia star tota la tarde corrent!!!
Mb7s;)

 
At 4/18/2007 4:05 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

ajaj "corrent"? cotxino!!! ajajajaj
Pos re, si no t'importa, allí es kedaràn xa k més penya els puge vore!!!
Salut!

 

Publicar un comentario

<< Home