http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Una de Cal!!! i una d'arena!!!

martes, octubre 25, 2005

Una de Cal!!! i una d'arena!!!


Sort desigual per als nostres equips en aquesta jornada.

C.F.J.Catalònia: 1 U.D.Polvoritense: 1
Partit marcat clarament i absolutament pel comportament totalment antiesporitu dels barcelonins. La Federació hauria de fer algo al respecte, perquè no és lo primer cop que es comporten de contràriament als principis de l'esport que va instaurar el baró Pierre de Coubertain i, desgraciadament, no serà l'última. Cada equip té una forma de jugar, unes armes. Si tens un equip molt limitat tècnicament, com passa als del polvoritense, pots ser un equip expeditiu, sense contemplacions, jugar al límit del reglament, però lo que no se pot fer és continuament provocar als jugadors rivals i molt menos al públic. Gran part de culpa la té l'àrbitre (Sr.Hoyas Gómez) que no va saber frenar el seu joc antiesportiu, però què hem de dir d'un equip que protagonitza any rera any altercats públics?? Sense anar més lluny, la temporada passada vàrios jugadors d'aquest equip de futbol (¿?) van pujar a les grades del C.D.Tortosa per agredir als aficionats. L'incident es va resoldre per la via ordinària als tribunals. Diumnege, es van tornar a encarar amb el públic local. Sincerament, si aquest equip es comporta d'aquestes maneres a 200 km. del seu camp, no puc arribar a pensar que faran quan són els locals!! M'han informat que llencen fins a botellins de vidre als jugadors visitants!! I la Federació.....no sabe, no contesta!!!

En quant al partit de futbol en si, els nostres jugadors van meréixer un millor premi. Els visitant es van avançar als 10 min de partit arran d'una pilota que es quedà morta a l'interior de l'àrea menuda després d'un rebuig d'Aitor. En la primera part els verd-i-blancs no van tenir massa ocasions clares per empatar. El partit es desenvolupava principalment en la zona de mitjos, sense massa idees clares per part dels 2 equips. Als 5 min de la repressa, X.Talarn aprofitava una altra pilota morta deixada per porter visitant després d'un "Bonillasso" marca de la casa. A partir d'aquí domini total dels locals. Es van crear nombroses ocasions per guanyar, però la pilota no volia entrar. A falta de 15 min per al final del partit el dorsal nº4 visitant (un dels més actius, practicant l'antifutbol) va veure la targeta roja directa, totalment justa, després d'agredir a Gumi. Les oportunitats hi eren, però la pilota no va entrar. En temps de descompte el nostre capi, Subi, també va ser expulsat degut a les provocacions del porter visitant (jugador també molt "aclamat" pel públic jesusenc). En temps de descompte els visitants van estavellar la pilota al travesser. Ja hauria estat un premi més que excessiu (ja ho va ser l'empat) per als blanc-i-blaus.

  • Resultats de la jornada 6.


  • Classificació jornada 6.


  • Aquesta jornada ens desplaçem fins a Alcarràs. L'equip del Segrià ens rebrà després d'haver sofert una golejada en el derby lleidatà (Mollerussa:4 Alcarràs:1). Però hem de tenir en compte que aquest equip no ha perdut cap dels 3 encontres disputats com a local.

  • Pàgina web Ajuntament Alcarràs.

  • Mapa del poble d'Alcarràs.


  • C.F.J.Catalònia "B": 1 C.F.Ampolla: 0
    Partit épic, on els "B" van endur-se los 3 punts enfront d'un aspirant a l'ascens amb només 9 jugadors.
    El filial ens va donar l'alegria de la jornada. Ens enfrentàvem al 2n classificat, amb clares espectatives d'ascens, el C.E.Ampolla.
    El partit es suposava difícil i dur. I va ser així! Va haver-hi molt de migcampisme. Joc molt intens. Nombroses faltes. Sense un clar dominador de la pilota ni de les ocasions. D'aquesta manera arribàrem a la mitja part. A la repressa la tònica es repetí. Fins que hi van haver 2 expulsions locals. L'Ampolla es va bolcar a l'atac i els nostres jòvens a defensar-se. Tot i jugar amb 2 més l'equip costé tampoc crear excessiu perill a l'àrea de Pau, però es respirava en l'ambient que en qualsevol moment els roig-i-negres podien decidir el matx. Però, en el min. 41, una falta llençada magistralment per Pons i rematada encara millor per Cristian va suposar que la pilota toqués la red interior de la porteria ampollera i que los 3 punts se quedessen a casa. A destacar el retrobament amb el gol de l'insiciu davanter Cristian. Els seus gols són molt necessaris per al nostre equip.

  • Resultats i classificació de la jornada 6.


  • Aquest diumnenge el C.F.Jesús Catalònia es desplaçarà fins la capital de la Ribera d'Ebre per disputar el seu encontre contra el C.E.Olímpic Mora d'Ebre, que no ha tingut un inici massa esperançador però com a locals sempre és un equip difícil de batre.

  • Pàgina oficial de l'ajuntament de Mora d'Ebre.
  • 4 Comments:

    At 10/25/2005 8:17 p. m., Blogger krusty said...

    1 de cal i 1 d'arena. La veritat és q mai he sabut molt bé quina era la bona i quina la dolenta. Algú m'ajuda???
    Ah!! pingu!a ton pare algun dia li agarrarà algo al futbol!!!
    Mb7s;)

     
    At 10/26/2005 10:17 a. m., Blogger krusty said...

    Ah!! Lourditas!! tenies raó!! Alcarràs no és fronterer!!
    mos veem!!
    MMMB7s;)

     
    At 10/26/2005 12:08 p. m., Blogger Pingu said...

    Tindré q parlar seriament en munt pare pq això de complir pels dos, doncs el dur a extrems!!! massa!!

    Gràcies per la KroniK i suposo q ens verem a la CASTANYADA!!

    AGUR.

     
    At 10/26/2005 12:25 p. m., Blogger krusty said...

    Q tal la boda?? molt de desfasE??? suposo q nirem a sopar los q som ala castanyada. Pro encara no sé a on!! Maite i Cristina ho haviend mirar (ki si no???). Jat diré algo kuan ho sàpigue!!!
    MB7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home