http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: TORTOSA ÉS TRANSFORMA...

jueves, octubre 13, 2005

TORTOSA ÉS TRANSFORMA...

Si, Si TORTOSA SE TRANSFORMA!!!, encara q sigui per 3 dies i solament una part del riu.

Resulta q el 'El Perfum', de Patrick Süskind, serà passada a la gran pantalla, i el dubte es saber si podran traspassar l'essencia del llibre o el destrossaran en l'intent?

Bueno a part d'aquest dubte q sols podrem descobrir si anem a veure el film, vos invito a veure alguenes imatges del montatge, ja q segurament desde BCN podeu anar a veureu al Gòtic o al Poble Espanyol xó no es lo mateix, jeje.
Nota de la Premsa: El riu Ebre en Tortosa (Tarragona) es convertirà durant uns dies en el Sena de París per el rodatge de la pel·lícula 'El Perfum', basada en la novel·la de Patrick Süskind i protagonitzada per Ben Wishaw i Dustin Hoffman.

Encara que l’acció de la pel·lícula es situa en París durant els anys 1730 i 1760, el rodatge s’ha realitzat a Barcelona, Girona, Besalú y altres llocs de Catalunya. Aquest rodatge finalitzarà, entre el 14 i 17 d’octubre, en el riu Ebre (Tortosa).


Hi haurà una acció principal que transcorrerà en el centre del riu amb un vaixell d’època, encara que tot l’ambient es rodarà pels voltants del riu, on els personatges realitzaran diferents activitats. La productora Iraku Films està realitzant un càsting per a contractar a uns 50 extres.

(Pingu, desde Tortosa a informat per a somlosquesom)

7 Comments:

At 10/16/2005 1:02 p. m., Blogger Pingu said...

tu saps pq surt la dixosa ralleta després del 2 pargraf?

Agur

 
At 10/16/2005 4:06 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! lo de la ratlleta ni idea!!! una miketa dropo si...jeje!! pro hauries pogut traduir-ho al jesusenc!!! "Parlo sns vergonya!! Parlo en Català!!"Ai!! Ai!!
Les fotos són dsd casa teua, no??
Mb7s;)

 
At 10/17/2005 12:51 p. m., Blogger Pingu said...

Parlo sns vergonya i parlo en llibertat... TOTA LA RAÓ KRUSTY!! La peresa és la mare de la pobresa, jeje.

Si les fotos son de casa,

Agur.

 
At 10/17/2005 1:24 p. m., Blogger krusty said...

Contribuint a la nostra mare llengua he afegit lo comentari del Diari de Tarragona. Suposo, q no t sap mal, no?? I la Paciència és la mare de la Ciència!!! si lo món stà ple de mares!! la mare naturalesa, la mare q el va parir, la mare de 10 i x supost la mare de cada un!!! molt imp!! sns elles no stariem akí ;)!!
MB7s;)

 
At 10/17/2005 1:27 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! abans no face la crònica tavanço q los 2 Cates van perdre!! lo filial, no sé, pro lo 1r injustamnt!! pro 3-0!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 10/17/2005 7:23 p. m., Blogger Pingu said...

Xec qina llastima!! les desgracies mai van soles, lo Barça empata i els CATA perden, jeje.

Agur.

 
At 10/21/2005 8:55 a. m., Blogger krusty said...

No havia pnsat en posar-ho abans!! q tb vaig vorels gravar la peli xls carrers de la catedral de BCN!!! staven ben caracteritzats i lo montatge semblava wapo!! a Tortosa no ho vaig vore!! només els escenaris!! pro sense artistes, ni extres!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home