http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Joaquin Sabina

martes, septiembre 20, 2005

Joaquin Sabina

Han passat 27 anys i 17 discs des de l’aparició de "Inventario", lo seu primer àlbum. Abocat en la seua activitat literària i poètica, feia 3 anys que Joaquín Sabina no gravava nou material. Ara torna amb "Alivio de luto", un treball que respira cert aire còmplice i familiar que fa que siguen les cançons les que veuen passar lo temps i no al revés! Un àlbum de gran senzillesa (que no simple!) en la instrumentació i que busca l’expressió musical. Se diria que Joaquín ha volgut despendre’s de lo accessori per a quedar-se amb l’essencial: la cançó en estat pur.
Ara tots els seus fans tenim una doble oportunitat de gaudir d’ell altre cop. Primer, gràcies a la realització del seu nou treball i després, per què lo dijous 22 setembre a partir de les 18:00 h estarà firmant discs a l’FNAC el triangle de Plaça Catalunya.

  • Pàgina Oficial de Joaquín Sabina
  • 3 Comments:

    At 9/21/2005 1:04 p. m., Blogger krusty said...

    Ja stik nerviós x poder-lo vore en persona!! si damunt fa algun solo o entona alguna estrofa ja no sé q passarà!! jeje!! La meua il·lusió és vopre'l en concert!! esperem q face gira i q no passe com en l'ùltima!! q 1 vegada comprades les entrades es va suspendre per problemes de salut!!
    Creuem los dits!! i tokem fusta!!
    MB7s;)

     
    At 9/22/2005 11:55 a. m., Blogger krusty said...

    Gràcies a la informació de Laura Coll i a la missatgera Santi hem sabut q Sabina vindrà de gira a BCN al Novembre!! gràcies al Sr. Google he descobert q les dades són:
    29,30-Noviembre y 1-Diciembre-2005 - Auditori, Barcelona

    Com la gira comença l'11 de Nov esperem q encara no tingue les cordes cascades!! o més del q ja les té!!
    MB7s;)

     
    At 9/28/2005 11:08 a. m., Blogger krusty said...

    Vam nar la Santi i jo a q mos firmés lo CD!! pro degut a la gran afluència de públic i a q només va estar 1 hora firmant, ens vam kedar sense!!! Pro lo vam poder vore a escasos 10 metres!! kina emoció, kin alborot, 1 atre mono pilot!! jeje!! la vritat és q lo vam vore molt "rejuvenit"!! molt wapo!! se nota q lo descans li ha anat MB!! ara només falta esperar trobar entrades x algun dls seus concerts!! kedar-me sns si q seria 1 gran Putada!!
    MB7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home