http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Torna U2!!

viernes, septiembre 16, 2005

Torna U2!!


Fa unes setmanes, ma germana, dsd Oviedo ja mho havia comentat!! Se sentia dir, se comentava, se rumorejava, la gent nhe parlava xls cantons, damagatotis, ningú se volia equivocar en una notícia d'aquesta índole!! podria resultar fatal!!
Quina era l'esperada i anciada notícia??? Q els U2 (Bono, the Edge & CIA) tornarien a la Península!! concretament a Xixó (Gijón)!!
La cosa ja sembla bstant segura. Llegiu (si voleu, clar!!) la següent informació:

Gijón podría albergar un concierto de U2 en sus fiestas de 2006, según la emisora de radio los 40 principales. (Los 40 principals)



Gijón también quiere contar 1, 2, 3, 14...
Cuando aún permanece en el recuerdo el impresionante paso de la banda irlandesa por nuestro país, ha surgido la posibilidad de que 2006 vuelva a ser el año U2 en España. El responsable de que esto suceda será el Ayuntamiento de Gijón que ha iniciado las negociaciones con los productores de la gira europea de la formación irlandesa para que El Molinón acoja en la primavera de 2006 uno de sus espectaculares conciertos.
--------------------------------------------------------------------------------
El concejal de Festejos de Gijón, Iván Alvarez Raja, se reunió el pasado 9 de agosto en la capital guipuzcoana para que Gijón pueda albergar una cita espectacular en las fiestas del próximo año, aunque no será hasta el próximo mes de septiembre cuando se sepa si finalmente las negociaciones han fructificado.

Si finalmente U2 actúan en Gijón en 2006, el cuarteto llevará hasta la ciudad asturiana el sonido de su último álbum How to dismantle an atomic bomb, del que ya se han extraído cuatro singles (Vertigo, Sometimes you can’t make it on your own, City of blinding lights y All because of you) además de sus clásicos de siempre With or withou you, Sunday bloody Sunday, Pride (In the name of love), Still haven’t found what I’m looking for, One o Sweetest thing.

Hi tornem!?!??!

Una notícia relacionada en Bono és la creació d'una campanya per lluitar contra la pobresa infantil i la desnutrició d'aquests!! EL seu anunci publicitari ja ha estat censurat a la Gran Bretanya, ja que ataca "directament" a certs polítics.
Per a més informació i ajudar d'alguna manera:

  • Contra la Pobresa
  • 3 Comments:

    At 9/16/2005 5:02 p. m., Blogger krusty said...

    Jo m'apunto a comprar una de les pulseretes de goma de moda. El preu és d'uns 2 euros. Si algú està interessat q mho digue i ja farem los tràmits natros!! s'han de comprar x internet o nar a London!! fet més dificultós i ostensiblemnt més car!! com més pulseres comprem x la red, menos gastos d'enviament!! i més barates!! Sóc Català!! encara q alguns pensen q no!! ja me direu alguna coseta!! BonFinde a totes i tots!!
    MB7s ;)

     
    At 9/20/2005 12:44 a. m., Blogger Nuriaka said...

    buenus la sipia emigra a ldn osia... colta alguna anima em pot explikar com feu aixo tan xaxipilongui dels links ein ein ein???
    Pk no pengeu les fotos del sopar am torxes? :( buaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Fa freeeeeeeeeeeeed!!!!

     
    At 9/20/2005 9:36 a. m., Blogger krusty said...

    Ei!! ah!! te mola, eh!!! jo encara he de millorar xq cada 1 és d1 tamany i he de ficar nom. Jud i los meristemets ho tenen + currat!! de totes maneres Jud me passarà los codis en llenguatge html x poderho aplicar!! kuan mho envie faig forward!!
    A tope tunnejant!! Fotos sopars no les tnk jo!! ja li demano a la Santi!!
    Mb7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home