http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Angels & Demons

miércoles, septiembre 21, 2005

Angels & Demons


Després de molts mesos (crec q 7 ó 8!! com un part prematur!!) he acabat finalment lo llibre "Angels & Demons". Tot i així stk content xq crec q he fet 1 gran esforç!! i l'he entés, crec!! a partir d'ara (fins q lo meu nivell d'anglès no millore considerablemnt) llegiré només en català o castellà (q tb és 1 llengua estrangera!! jeje!!).
Parlant del llibre, no stà mal, pro no sé si ha estat degut a l'idioma o al llibre en sí, però me va agradar més "El codi da Vinci" (vini, vidi, vinci!!).
Ara he començat a llegir "La guerra de los mundos" del H.G.Wells. I dp a la reserva literària tinc: "La Conspiració", tb del famós Daniel, "La historia del loco" de John Katzenbach, autor de "El psicoanalista", un dels millors llibres d'intriga, thriller que he llegit, i "El último catón", un best-seller de Matilde Asensi. Amb aquests llibres tinc lectura i entreteniment assegurat per a mesos!!
Algun comentari sobre algun dels llibres??

5 Comments:

At 9/22/2005 11:21 p. m., Anonymous Anónimo said...

estalviat la conspiracio... no val res... digital fortress menys!!!!

Nuriaka

 
At 9/26/2005 9:32 a. m., Blogger Santi said...

estic totalment d'acord! La conspiració és un pal de llibre!

entre angels&demons i el codi amb quedo amb angels&demons...el último catón també em va molar (és on surt lo de la taula del 9 amb els dits; no recordo que digui res sobre si s'escurcen els tendons quan fas un cop de colze a la taula...!!!)

el psicoanalista el podries baixar a barna i deixar-lo pel lab... si és tan bo li haurem de fer un cop d'ull!

bona setmana!!!!!!

p.d. nur, per què entres com a anònim???? t'estem perdent!!!!!!

 
At 9/26/2005 12:09 p. m., Blogger krusty said...

Tan dolent és!??! iwalment crec q mel llegiré!!! ja teniu criteri vatros!??! jeje!! A mi lo Psico ste me va agradar molt!! ja vos ho vaig dir!! pro sil porto a BCn lo pujaré!! nol baixaré!! Arriba-Abajo!! cerca-lejos!! Jesús stà baix de Bcn si usem com a punts d referència los paral·lels!!
MB7s;)

 
At 9/28/2005 11:35 a. m., Anonymous Anónimo said...

Teniu raó, el codi da vinci estava millor, de fet crec que es va trobar amb la sort de cara.La qualitat literaria dels seus llibres es podria posar en quarentena.
A.Jolie

 
At 9/28/2005 1:15 p. m., Blogger krusty said...

A.Jolie?!?!?!?!?? joder si q tirada ste blog!!! i fa com lAznar!!! en la intimitat parla català!!! li haurà ensenyat lo Brad Pitt?!?!?!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home