http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Entrades EXHAURIDES!

martes, octubre 11, 2005

Entrades EXHAURIDES!


Ja no queden entrades pels tres concerts que Joaquín Sabina oferirà a L'Auditori de Barcelona els propers 29, 30 de Novembre i l'1 de Desembre!

El cantautor madrileny Joaquín Sabina oferirà tres concerts a L'Auditori de Barcelona per presentar el seu nou àlbum, 'Alivio de luto'. Els concerts de Sabina a Barcelona tindran lloc els dies 29 i 30 de Novembre i l'1 de Desembre a L'Auditori, i les entrades s'han posat aquest matí a les 9 a la venda.

'Alivio de luto' suposa el retorn de Sabina a l'actualitat musical després de 'Dímelo en la calle', editat al 2002. En aquesta ocasió torna a comptar amb l'ajuda de Pancho Varona, Antonio García de Diego i José Antonio Romero a la producció.

El primer single del seu nou treball, 'Pájaros de Portugal', deixa clar que les cançons de Sabina segueixen estant teixides d'històries del carrer i a camí entre el vell i el nou, en el terreny musical, on la senzillesa segueix predominant.

Ah!! però sabeu qui té entrada, no!??!?! jeje!! si!! després de més d'1h 30 min l'he aconseguit comprar per internet!! per telèfon sempre comunicant!! i per internet se penjava o te deia q no kedaven localitats!! un autèntic caos!! però després de les 10 hores de cola per comprar les entrades d'U2, més les 4h de cola per entrar al camp Nou, lo d'aquest matí no ha segut res!! jeje!!
Com a anècdota és q en un principi anava amb la Santi i Laura, però no hem pogut comprar-les per al mateix dia!!
És lo concert que em fa més il·lusió!! inclús més q els d'U2!!!
Ara només falta resar per a que arribe en mitjanes condicions i no s'aplaçi, o lo que seria pitjor...que se suspengués!!!



Sabina firmant Cds a l'FNAC del Triangle a BCN.
Estava tan apropet!! jeje!!

Etiquetas:

2 Comments:

At 10/11/2005 8:32 p. m., Blogger krusty said...

Com deia Pingu aq any SI!! ha segut (o serà) 1 any prolífic en concerts!! i de primeríssima línea!! llàstima de REM!!!
MB7s;)

 
At 10/12/2005 1:40 a. m., Blogger Pingu said...

Men alegro q tinguis entrada. Per cert lo de Rem not preucupis q segur q anirem quan tornen a la capital.

AGUR i força Ximet!! ximet Sabina clar.

 

Publicar un comentario

<< Home