http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: No passa res!!

martes, octubre 04, 2005

No passa res!!

La darrera jornada no va ser tot lo profitosa que hauriem volgut.
Elpreferent va perdre per 2-1 al difícil camp del líder Gimnàstica Iberiana. Fins al min.85 el Catalònia tenia avantatge en el marcador gràcies al debut golejador de la temporada de Talarn. 2 jugades aïllades, 1 de falta molt protestada (sacada quan el porter encara estava posant la barrera), van capgirar el marcador en els últims suspirs de l'encontre. Tot i la gran fortalesa física dels locals, les contínues provocacions d'aquests i del públic i el "passotisme" de l'àrbitre, el nostre equip va deixar una molt bona impressió al Municipal Eduard Aunós. Això ens indica que es treballa pel molt bon camí!! Seguiu així!!

Per altra banda, el filial va perdre també al sempre complicat camp del Corbera. Tot i que el resultat final, 5-2, pot donar lloc a pensar que fou un partit fàcil per als locals, en realitat no fou així. Els de la Terra Alta es van avançar en un clar 2-0. Però la reacció dels jesusencs no es feu esperar i empataren el matx a la repressa, gràcies als gols de Jesús i de Juanma Fatsini (el 4rt en 3 partits!!). 2 min. després de l'empat, els locals van vore com la sort els hi somreia i van marcar el 3r. Amb l'equip del poble Jesús abocat totalment i a la desesperada al camp del Corbera intentant l'empat i amb un jugador menys per expulsió de Juan, els locals van marcar els 2 gols restants en jugades de contratac amb el temps pràcticament complit!!

La següent jornada ens depara l'encontre: C.F. Jesús Catalònia vs C.F. Organyà. Aquest equip de l'Alt Urgell (qui no recorda les Homilíes d'Organyà?? primer document trobat escrit en català!)recen pujat encara no sap el que és guanyar en la categoria, per què a l'igual que el nostre club, mai havia estat a Preferent. Suma 2 punts de 2 empats. Si voleu saber-ne més teniu l'opció d'entrar a la seva pàg web:

  • Pàgina Oficial C.F.Organyà



  • Darrera formació del C.F. Organyà contra el Mollerussa. El resultat final fou d'empat a 1 gol.

    Per altra banda l'equip de 2na Territorial rep a la U.E. Rasquera, un equip sempre molt competitiu i entregat.
    S'invita a tots a animar els nostres equips.

    3 Comments:

    At 10/04/2005 7:11 p. m., Anonymous Anónimo said...

    Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

     
    At 10/05/2005 12:51 p. m., Anonymous Anónimo said...

    Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

     
    At 10/05/2005 12:52 p. m., Anonymous Anónimo said...

    Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

     

    Publicar un comentario

    << Home