http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Jornada Redona!

martes, octubre 11, 2005

Jornada Redona!

Els 2 equips jesusencs van aconseguir la victòria en aquesta jornada. El Preferent va guanyar merescudament per 3-2 al C.F.Organyà, que visitava per primer cop la Sta. Creu i estrenava 2n equipatge. Encara que el resultat pugui semblar curt, al terreny de joc la diferència va ser major. Per altra banda el filial va realitzar un gran encontre i va vèncer per un clar 5-2 al Rasquera.

El Preferent va realitzar un partit pràctic que li va permetre sumar 3 punts més al seu compte particular. Aquesta circumstància, unida a l'empat de l'Amposta (Amposta:2 Marianao Poblet:2)i la derrota de la Gimnàstica Iberiana (Sta.Eulàlia:3 G.Iberiana:2), posa al nostre equip a 1 punt del líder:la Igualada que va golejar al seu rival (Igualada:8 Alcarràs:0).
L'encontre no va ser espectacular. Hi va haver molt de migcampisme, però el Catalònia als 4 min. ja va de mostrar les seves armes i Talarn, per segon partit consecutiu, feia pujar el 1r gol a l'electrònic de la Sta. Creu. Els de l'Alt Urgell van poder empatar gràcies a un penal més que dubtós. A les acaballes de la 1ra meitat i gràcies a 1 fort xut de Manel Carles i amb una mica de fortuna arribava el segon gol dels verd-i-blancs. En la repressa la tònica no va canviar i el Catalònia es tirà una mica més endavant buscant el gol de la tranquil·litat. Que arribà arrel d'un penal llançat per Aleix. Fallat en primera instància, però rectificat per ell mateix després de l'aturada del porter. Com a nota negativa d'aquesta jugada fou la lesió de l'autor del gol (Aleix). Des de aquestes línies esperem que la lesió no sigui greu.
Després el partit ja no tingué molta més història i en els minuts finals del matx els organyencs després d'un xut des de fora l'àrea molt ajustat al pal feren els 2n gol.

  • Crònica del partit extreta de la pàg web oficial del C.F.Organyà.


  • El filial va golejar per un clar 5-2 al Rasquera. El resultat hagués pogut ser d'escàndol perquè amb 5-0 es va fallar 1 penal i ja en els instants finals i en en ple relaxament lògic dels locals van arribar els 2 gols visitants. Realment, un partit per recordar. Els jesusencs van ser infinitament superiors al seu rival. Van sortir molt concentrats i en tromba. Si els nostres "jòvens" continuen així podem parlar d'una temporada històrica. Tot l'equip va jugar a un altíssim nivell, però voldria destacar 3 jugadors: Juanma (2 gols) i Tomàs ( "Hat-trick"3 gols) van plasmar lo que es veia sobre el terreny de joc. Una dada espectacular: entre els 2 davanters porten 11 gols en 4 jornades!! un apunt per a tindre molt en compte! L'altre jugador que hauriem de destacar és Joan Gisbert. Després de vàries temporades on no podia demostrar massa la seua vàlua, en aquest partit es va reinvindicar. Autèntic cervell del partit. Jugant amb inteligència, presició, pràctic i imaginatiu. Realitzà passes de gran mèrit. Simplement, el meu jugador del partit. Només cal demanar que els nervis no el traeixein com en partits anteriors i que continui a aquest nivell. Tots ho disfrutarem.

    La pròxima jornada depara un derbi tarragoní a la Preferent, ja que lo nostre equip es desplaça fins a Roda de Barà. Aquest equip sumà la passada jornada la 1ra victòria de la temporada i compta amb 4 punts.
    En canvi, l'equip de 2na Territorial viatjarà fins Ascó.

    4 Comments:

    At 10/11/2005 8:15 p. m., Blogger krusty said...

    Au Pingu!! akí tns la crònica deportiva setmanal!! q crec q ets l'únic q la llegeix!! pro bueno...fins q no me falles tu la seguiré fnt!! o no!! jeje!!
    Vagi B la festa de la Hispanitat!! glups!! kins oixos!!!
    Mb7s;)

     
    At 10/12/2005 1:37 a. m., Blogger Pingu said...

    La veritat q si, no mem perdo una, jeje !!. A veure si dema q tinc festa a la feina, gràcies a totes les Pilis q son molt reivindicatives i s'han demanat festa, jeje, puc penja alguna cosa xq tio lo teu te merit..

    I de passo començaré d'1 vegada lo meu bloquet.

    Agur

    PERCERT: q dius de l'hispanitat?? on nassos vas? jam contaràs.

     
    At 10/14/2005 12:45 p. m., Anonymous Anónimo said...

    Ei krusty!!
    Molt be la retransmissió esportiva. Eik!! lo cervell del partit, que bo!! es que tenim un crac a la família, i això que lo canaldeta esta lesionat!!
    tu continua així!! fent punts!! je,je!!

     
    At 10/14/2005 2:40 p. m., Blogger krusty said...

    Sóc objectiu!! és la vritat!! no lhe vist com 1 de la"family"!!jeje!! ara 1 cosa tb te dic....tots los partits nolos acabarà!! de fet a Corbera jal van xplulsar!! jeje!! Només fallo jo!! la gnt no enten lo meu joc de cintura!! jeje!!
    Mb7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home