http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CONGRÉS SEB'05 (U.BELLATERRA)

jueves, octubre 27, 2005

CONGRÉS SEB'05 (U.BELLATERRA)


La notícia arriba un poc tard!! però arriba!!!
El juliol passat es va celebrar a Bellaterra el congrés internacional de la SEB (Society for Experimental Biology). El nostre grup, encapçalat pel Dr. Ramon Torrella (un autèntic crack en el món de la investigació, sobretot de la histoquímica, i de la natació) i un servidor (expert en......¿?) vam presentar 3 treballs o pòsters.
Si algú (hi ha algú!?!??) està més interessat (cosa que dubtaria!)i vol que els hi envie els pòsters o els resums via e-mail per poder-ho llegir millor que parle per la seua boqueta de pinyó!! sinó....q calle per a sempre!!! Amén!!

PD: lo congrés se va celebrar a mitants Festes de Jesús (dimarts) i me vaig presentar sense dormir!! bueno, pel tren!!! què faria sinó pogués dormir al tren!??!?!?!

  • Pàgina Web Oficial SEB.



  • Etiquetas:

    5 Comments:

    At 10/27/2005 7:09 p. m., Blogger moi said...

    Mirant aquestes fotos qualsevol diria que ets tu, si sembles seriós i tot, jejejeje,..... Voldria dir que tens doble personalitat? Llavors si jo coneixo en krusty, qui és lo xiquet de la foto? Dóna peu això a un dels teus monòlegs? A vorem si potencio la teva vena creativa ara que estàs en ratxa,..., et tornaràs un especialista, jeje, de la comèdia....

     
    At 10/28/2005 11:37 a. m., Blogger krusty said...

    En cada momnt sha daplicar 1 registre concret!! pro tp stik tan serio!!!! i lo de x2 personalitat res!! diguéssem q tink vàries facetes!!! vindria de vàries cares??? x lo de "faces" d'anglès?!?!?? o de macetes??? un paralerisme a tindre vàrios testos (pro no dexamen!!) amb diferents plantes/flors a cada una portaria lloc a dir q tenim diferents comportaments!?!?!?!
    The truth is out there!!
    MB7s;)

     
    At 10/28/2005 11:39 a. m., Blogger krusty said...

    Ei!! pingu i Anjolina!!! q feu x la castanyada!?!?! a mi coper encara no mha dit res!! pro ja li vaig dir q comtes en mi!!!!
    MB7s;)

     
    At 10/28/2005 4:40 p. m., Blogger Pingu said...

    Perdona La resposta tardia!! l'Angelina i jo hem kedat amb los jesusencs, jeje. Porto la Kmara?? o passem de la fiesta?

    Fins dll,
    agur.

     
    At 10/28/2005 4:52 p. m., Blogger krusty said...

    Porta-la!!porta-la!!!! sns dubte!!!!
    Mb7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home