http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DIVENDRES 31 AGOST DIA DEL BLOG

jueves, agosto 30, 2007

DIVENDRES 31 AGOST DIA DEL BLOG

Què és el BlogDay?
El BlogDay ha estat creat perquè els bloguers tinguin un dia per conèixer d’altres bloguers, d’altres països o àrees d’interès. Aquest dia, els bloguers recomanaran altres blogs als seus lectors.

Què passarà durant el BlogDay?
Durant tot el 31 d’agost, els bloguers de tot el món publicaran un article recomanant 5 blogs nous, preferiblement diferents de la seva cultura, punt de vista o posició. Serà un dia on els lectors descobriran nous blogs i nous bloguers.

Instruccions del BlogDay
Escull 5 blogs que trobis interessants.
Informa a aquests 5 bloguers que els recomanaràs pel BlogDay 2007.
Escriu una descripció curta pels blogs que recomanes, i enllaça'ls.
Publica l'article el dia 31 d'agost.
Publica l'article el dia 31 d'agost.http://technorati.com/tag/BlogDay2007i enllaça la web del BlogDay: http://www.blogday.org/
Celebra el BlogDay!

http://www.blogday.org/ca.htm

ACTIVITATS A LES NOSTRES TERRES PEL MOTIU DEL DIA DEL BLOG

Presentació del llibre Blocs de ciència de Daniel Closa en motiu del Dia del Bloc 2007
Publicacions URV i l’Ebresfera celebren la jornada a la Biblioteca Municipal de Roquetes el propvinent 31 d’agost
Publicacions URV i l’Ebresfera organitzen la presentació del darrer llibre de Daniel Closa, en motiu del Dia del Bloc 2007. Blocs de ciència és un llibre nascut a rel del bloc de l’autor i hi trobem interpretacions científiques curioses, sorprenents o divertides a molts fets que ens envolten i als quals sovint no parem atenció, petits fragments de ciència que, com en un trencaclosques, van conformant el món que ens envolta.
La presentació es durà a terme a la Biblioteca Municipal de Roquetes a les 7 de la tarda. L’acte estarà presidit per la directora de la biblioteca, Begonya Ferré, i la presentació anirà a càrrec del blocaire Jordi Abad. En finalitzar l’acte se servirà un vi d’honor als assistents.

Si algú me vol acompanyar jo hi aniré!! I sinó podeu assistir us recomanro fervorosament que entresseu al blog de l'autor, Daniel Closa http://centpeus.blogspot.com/, potser per què m'agrada la ciència i sóc un curiós de mena (abans era de Vodafone!!), però crec que és de les més interessants que podeu trobar!!


(La notícia de la presentació del llibre ha estat extreta del bloc de la Biblioteca Municipal de Roquetes)

Etiquetas:

3 Comments:

At 8/30/2007 9:13 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ei! Espero que demà ens puguem conèixer!

 
At 9/03/2007 6:05 a. m., Anonymous Anónimo said...

Va estar molt bé tornar-nos a veure.
Fins la propera!

 
At 9/04/2007 8:30 p. m., Blogger krusty said...

La veritat és q sempre va Bé parlar en gent q té interessos i gustos comuns!!! i vore en persona de carn i ossos lo q normalmnt només són guspires d'escriptura i pensaments!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home