http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 24 de septiembre de 2006

sábado, septiembre 30, 2006

PASSIO Angelina


La meua PASSIÓ d’aquest mes: M’agradaria poder anar a treballar en bici, malgrat q avui en dia és una forma de moure’s per la ciutat gairebé inexistent, aviat podria ser alternativa (ja seria algo). És sana, pràctica, diferent, no tindríem problemes d’aparcament, menys contaminació,...
He estat donant una volta per Europa, jeje, he vist com la gent utilitza la bici com a mitjà de transport habitual. La UE ha publicat un manual: “En bici, hacia ciudades sin malos humos”, tot per promoure l’ús urbà de la bicicleta.
Però com? Falten condicions, és perillós per la densitat del tràfic, te la poden prendre,...
Ara que tindrem un Campus Universitari com toca, canvien la ubicació de l’Hospital, nova Biblioteca,...UFFF, marxaria dos setmanes i al tornar no reconeixeria una de les meues ciutats!!!


Podrien tenir Tortosa i Jesús CARRIL BICI? Per on aniria?

Jo ja tinc algunes rutes pensades, però ho deixaré per al mes vinent, mentrestant aneu rumiant i escrivint les vostres opinions (escriviu mooooolt que hem de tornar a fer el rècord de entrades, jeje)
Angelina

Etiquetas:

viernes, septiembre 29, 2006

Aquesta setmana pingu escolta... (6)

Degut a les vacances em veig obligat a fer dos posts aquesta setmana, i alguns pensareu “Que pesadet” doncs SI!!

Fora bromes aquesta setmana m’apeteix escoltar un grup desaparegut, però que encara avui s’escolta en bars, pubs i discoteques “Los Rodriguez”. Si, Si, Krusty!! on cantava abans un dels teus ídols musicals “l’Andresito Calamaro”. Suposo que d’altra banda, farem contenta a l’Angelina Jolie, ja que també li agraden MOLT!!. La veritat no ho puc entendre com una americana li agrada aquest tipus de música, jejej.

Aquí vos deixo la cançoneta... “ El marinero y el capitan”

Etiquetas:

miércoles, septiembre 27, 2006

Visca SANT FRANCESC!!! VISCA!!!!

Poca cosa a dir!! només recordar que divendres 29 setembre, començen les Festes Patronals de JesúS en Honor a St. Francesc, 4 d'octubre (dimecres) i s'allargaran fins a dita data (nino-nana!!).
Només recomanar lo consum responsable de begudes alcohòliques i destupefaents prohibits x la llei, que les paelles surtiguen molt bones i que ningú prengue mal als bous ni se creme al correfoc!! (i si passa això per lo menos q no sigue la mateixa persona!! pobra sinó!!).

Ah!! i que espero que a diferència del que me va passar a les festes estiuals, no us salvareu del meu objectiu!!!!

Dit això: "VISCA St. FRANCESC!! VISCA!!"

Sabieu q St.Francesc d'Asís fou l'"inventor" dels pessebres?? Tota la seua vida i anècdotes si clickeu damunt del nostre SAnt:


Vida de St.Francesc



Etiquetas: ,

S'ENCÉN LA PÓLVORA

Ja teniu la crònica del partit de la jornada 2 del Cata de Preferent i la 3ra jornada del filial a http://semprecatalonia.blogspot.com/ ,o clickant a l'escut del Catalònia de la dreta.




martes, septiembre 26, 2006

La setmana passada Pingu escoltava...(5)

I la setmana passada Pingu escoltava “Arctic Monkeys” . Grup britànic exactament de Sheffield, dirigit per Alex Turne, de 19 anys (ALA som de la mateixa quinta!! Jejejej), I la cançó que escoltareu és: “A view from the afternoon”. Una miqueta de GUITARRA!!! Bueno no m’enrotllaré gaire perquè suposo que molts ja els coneixereu, degut que acaben de guanyar el premi “Mercury” com millor àlbum britànic del 2006. Per cert igual això no ho sabeu... estan gravant un nou treball. Qui sap, a lo millor el tornen a penjar a internet com el primer... segur que no, LA PASTA ÉS LA PASTA.



Com les fotos nos pengen ni a la de tres, avui sol hi ha video.

Etiquetas:

lunes, septiembre 25, 2006

BUJARALOZ 2006 (1a part)

Degut a les fortes pressions socials arribades des de tots los estaments, haguts i per haver, finalment, veient perillar la meua integritat física, i fins i tot la vida, degut a nombroses amenaçes de mort....m'he ficat mans al teclat i al ratolí, i ja podeu gaudir dels ESPECTACLES que anem donant per estos móns de Déu!!!
Si la gent veigués estes coses no tinc tan clar que mos contratessen!!
Lo de sempre...espero no perdre amics!!! Cosa que tampoc m'estranyaria......!!! jeje!!!

I recordeu que esta és la 1ra entrega!!! Hi ha en camí (crec que ara està per Perpinyà!!) un 2n video!! o este realment està integrat per diferents videos i cap foto: cants d'alloança al Senyor, agarrotins i cants varis al local de la Cabaña.
Per cert, aprofi-t'ho per saludar als de la Peña la Cabaña!! i agraïr-los la seua hospitalitat i sobretot, los seus cubates!! jeje!!

Ah!! noteu al video (o a la foto de dalt a la dreta) que Víctor com a bon fashion victim i metro sexual que és, se canvia constantment lo tint de la melena!!


Per problemes tècnics aliens (el octavo passajero!!) a la direcció, mos veem obligats a suspendre temporalment l'emissió del vídeo fins a nou avís (que serà dilluns o dimarts!!!). Mentres tant espereu i no us mogueu de les vostres butaques amb rodetes i aire condicionat!!!
Los problemes ja s'han solucionat...per lo menos los tècnics!!! "Déjala rodar!!!"

Etiquetas: