http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: GR7esús - Samarretes

miércoles, julio 30, 2014

GR7esús - Samarretes

Com tot pel Whats... acaba sent un lio, intentaré deixar la informació per aquest nou canal ... aprofitant que la gran COLLA SOMLOSQUESOM ens cedeix el seu espai de forma gratuïta... ;)

Reunió amb Fede (TUGA)
v  Samarretes:  ens comenta que existeixen dos tipus de tela per la samarreta:
ü  COOLMAX EXTREME
ü  DRY TECK
Les primeres son de més qualitat amb una major expulsió de la suor... y la segona no ofereix les mateixes avantatges, l’únic inconvenient de la primera respecte la segona es que al tractar-se d’un fil molt més fi, al portar motxilles, camelbacks, cinturons... es desfilagarsa amb major facilitat. Com l’ús de la samarreta (bàsicament) és per competició creiem que la millor opció és la primera, ja que la diferència econòmica es mínima. La samarreta que ja us vàreu provar era la COOLMAX EXTREME.
Comentar-vos que podeu escollir entre quatre opcions de samarreta, adjuntem imatges:
ü  Samarreta coolmax extreme
ü  Mallot trail
ü  Samarreta sense manigues
ü  Samarreta amb tirants (dona)






v  Comanda (2 setmanes d’agost la fabrica està tancada):
Quan realitzem la comanda hem de contar 5 setmanes a partir del dia pagament.
ü  1 pagament:  50% a la comanda
ü  2 pagament:  50% a l’entrega


Aquí us deixo la taula amb els preus, aquests variaran tot depenent si la gent compra els productes que ha demanat o no, això pot provocar que els barems de preus varien (no es el mateix demanar 2 samarretes que 12).

A la primera taula podeu veure en groc el preu unitari que s’hauria de pagar (si tots compressin el que hem dit) ja amb el descompte dels patrocinadors. Les samarretes no les puc calcular perquè heu d’escollir entre samarreta normal (us vau provar), mallot o sense manigues.  

La segona taula es per veure els preus de les samarretes (sense iva) i els preus de les altres coses com poden variar segons la comanda definitiva que fem. 

De moment això es tot.