http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 7C, 2012 UN ANY PER A L'ESPERANÇA

sábado, enero 28, 2012

7C, 2012 UN ANY PER A L'ESPERANÇA

Lo 2012 es presenta amb molts mals auguris, un any complicat, difícil.

Però los 7C comencem amb força i millor que mai.

Contribuïm en la de Barra de Cap d’Any a que la nit sigue més alegre i que no vos falte de res. Sempre amb un somriure al nostre rostre al vostre servei. A més, enguany, encara haurem ajudat a més gent, sobretot a la més necessitada per que hem destinat la meitat dels beneficis de la Barra a Càritas Jesús. Finalment, hem pogut fer una donació de 245€, que tot i no ser una gran quantitat esperem que siguen de gran ajuda per als qui més ho necessiten. Des de la Junta dels 7C volem destacar la gran labor social que fa Càritas Jesús i agrair a tots les sòcies i socis dels 7C que van treballar en una nit tan especial i tan difícil de comprometre’s en res, pel benefici d’altres persones. És una molt bona manera de començar l’any: ajudant als altres. No ho trobeu així?

Seguim l’any rebent el VIII Premi Projecte Jove del Baix Ebre per la magnífica Trobada de Bestiari Mitològic dels Països Catalans que vam realitzar en el marc de les Festes Majors d’Estiu. En lo seu moment ja vam rebre un gran reconeixement per part de tots los participants i del públic, però ara és el torn del reconeixement oficial i institucional.

I al 2012 mos fem Majors d’Edat: l’entitat compleix 18 anyets! I esperem que encara ne falten molt més per recórrer, per aquest motiu ho haurem de celebrar adientment. Vos anirem informant al seu degut moment. A més, per tal i com està l’entorn econòmic, des de l’entitat s’han llançat un parell d’iniciatives, que esperem que siguen del vostra agrat, per a fer front una miqueta a la crisi:

1) Tots aquells que vau néixer al 1994 (any de la Fundació dels 7C) i volguéssiu fer-vos socis, tindreu la inscripció gratuïta: vos estalviareu 24€ (que no van gens malament!).

2) Per altra banda, els pares que siguen socis de l’Associació, rebran un descompte per la matrícula dels seus fills a l’Esplai (ja informarem de les quotes més endavant, de cara a l’estiu).

Creiem que per ser un mal any no podem començar millor ni en més força: fem-nos grans (que sempre és bo fer anys!), rebent premis i ajudant als altres, tant a la gent més necessitada com als nostres socis. Esperem que aquest optimisme s’allargue durant tota la temporada, i fer que al menos durant certs moments o dies la gent se despreocupe una miqueta dels seus problemes quotidians i poguéssim disfrutar-ho tots junts cremant de valenta pòlvora per molts pobles veïns.

Salut i Foc!
+INFO: http://www.7cervells.org

Etiquetas: