http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 2X2

domingo, noviembre 20, 2011

2X2

Hi ha persones que mai quedaran en les posicions cap-davanteres de cap competició ni arribaran segurament a càrrecs importants de distingida reputació de cap empresa, institució, etc. Persones que treballen molt, molt bé i en silenci, fent poc soroll, parlant en actes i fets i no perdent la força per la boca. Persones que quan estan no li dones massa importància, però que quan no hi són, les trobes a faltar. Però persones que en lo seu treball, obstinació i confiança en si mateixes acaben aconseguint tot lo que es proposen!! Persones dignes d'admirar i de respectar. Un d'estos, com ja molts sabeu, és José Fdz!


Perquè només en tossuderia i en objectius clars se pot arribar a completar les 19 curses del III Circuit de Muntanya Terres de l'Ebre .. Només ell sap lo que li ha costat completar-lo. Fer-ne una té la seua dificultat, però bastant assequible per a la gran majoria dels que realment vulgue fer-ho. Però acabar-les totes és una altra història: anar acumulant cansament, tindre poques hores per a entrenar degut a la faena, esquivar compromisos familiars, anar sol a les curses i moltes altres dificultats que ell ha anat sortejant una a una a mesura que li apareixien pel camí! per poc que les eleccions acaben en ell!! jeje!!


Per això, ningú del GR7, va dubtar un sol moment, quan mos va dir que volia fer totes les curses del circuit, que les faria totes. MOLTES FELICITATS!! ara tocar descansar una mica ;)
Un home en paraula. Un home 2x2.

VIDEO DE L'ARRIBADA!! https://picasaweb.google.com/lh/photo/08uykQNRjY7iShbZ8NyFzNMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink



Video commemoratiu per a l'ocasió fet per Pingu!



TOTES LES FOTOS del KM VERTICAL-ABANS-DURANT-DESPRÉS#



Etiquetas: