http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: GR7 2010= 950 Km de competició, patiment i sobretot d’alegries.

martes, enero 18, 2011

GR7 2010= 950 Km de competició, patiment i sobretot d’alegries.


Los dies passen, los km acumulats van creixent però les ganes no afluixen.

Per això, ara al gener, és una bona època per fer balanç de la temporada passada. Durant l’any 2010 el GR7esús va participar en nombroses i variades curses d’atletisme.

Pel que fa a la Muntanya, el GR7 va prendre part en el III Circuit Copa Curses de Muntanya Trofeu Pam i Toc. De les 19 proves puntuables, el GR7 va participar en 15 curses (Benifallet, Miravet, La Ràpita, Pobla de Massaluca, Xerta, Sènia, Els Reguers, Paüls, Tortosa-Ampolla, Siurana-Cornudella, Falset, Alcanar, Tivissa, Ulldecona i Horta de Sant Joan). Amb un total de 466 punts, quedant finalment en una meritòria 19a posició dels 262 equips que prengueren part en alguna de les proves del circuit. També vam participar en nombroses marxes, com la XIV edició de la mítica Nocturna “Fredes-Paüls”. A més, s’ha produït un fet molt remarcable per a l’equip: l’introducció més que satisfactòria de les fèmines en el món de les marxes de muntanya, esperant ansiosos que aquest sigue el pas previ a les curses i que una dona participe amb l’equip en les diferents carreres.

A més, participàrem en les mitges maratons de Sitges, Benicarló, Granollers, Pujada a Caro i Castelló. Així com en les Maratons de Barcelona i de San Sebastià. Esforçant-nos en tot moment per situar-nos en la posició que a cada un li pertoca.

També l’equip GR7 va formar la base de l’equip de Rem que participà en la III Regata Senyera de Tortosa, encara que enguany no es van aconseguir tants èxits com los anteriors. I coincidint també en les Festes de la Cinta, l’equip s’emportà el premi al grup més ben caracteritzat i a la vestimenta més original en l’eternal Running Buff realitzat a Tortosa.

Capítol a part se mereix l’esportista més en forma de l’equip: Gerard Borràs, que va aconseguir completar brillantment la XIX Cursa del Llop, una prova duríssima només apta per als més forts, tan física com mentalment, a on sempre va tindre l’ajuda incondicional de la resta de l’equip i envoltat en tot moment de nombrosos escuders (i no només de Jordi).

Cal afegir, que alguns dels membres del GR també practiquen ciclisme en ruta i BTT, participant activament en les activitats del Grup Cicloturista Primitivo Conesa (com per exemple, la Baixada de Saragossa i la V Memorial Miquel Espinós per la Marató de TV3, entre moltes d’altres). D’aquesta manera s’enforteixen los llaços que dibuixa l’esport entre diferents grups del poble. Qui sap si pot ser l’inici de futures col·laboracions mútues.

Ara mirant enrere queden moltes hores d’entrenament, la majoria en solitari, de patir fred, calor, matinades, viatges, hores perdudes, però quan creuem la meta i rebem el suport de tots los nostres aficionats s’esvaeixen tots los aspectes negatius que mos envolten. Per això, tampoc no mos cansarem mai d’agrair tot el suport rebut dels nostres més pròxims, que no mos deixen mai sols a cap cursa. No saben realment l’ajuda i la força que mos transmeten.

Però sense temps per a pair los torrons i el cava, arranca amb força la temporada 2011, començant amb nous reptes personals per al GR7esús. Només al gener prendrem part en la Mitja Marató de Sitges (9 gener) i en les 2 primeres proves del IV Circuit Copa de Muntanya Terres de l’Ebre: Campredó (16 gener) i Benifallet (30 gener), amb l’objectiu de millorar la classificació anterior i situar-nos dins del 10 millors equips (top-ten) del Circuit de Muntanya. Aquest any, a més comptarem amb el fotògraf oficial del GR7esús, l’incombustible Carlos Ripollès.

També aprofitem aquestes línies per animar a la gent a que practique esport, ja que los beneficis, tan físics com mentals, són innumerables i immillorables.

Salut i cames.

Etiquetas: