http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 7C GUANYADORS EBRELÍDERS i...JESUSENCS de l'ANY??

miércoles, junio 30, 2010

7C GUANYADORS EBRELÍDERS i...JESUSENCS de l'ANY??

L'associació cultural i Juvenil 7 Cervells vam ser els guanyadors en la categoria de Joventut de la 1ra edició dels Ebrelíders i finalistes en la categoria d'Associacionisme.

Aquests premis, que valoren el treball i esforç de persones i entitats de les Terres de l'Ebre dins d'un camp determinat, han estat organitzats pel diari Més Ebre i el Canal Terres de l'Ebre i es decideixen exclusivament per la votació dels internautes.

Los premis foren entregats lo passat 7 de maig en una gala multitudinària a l'Auditori Felip Pedrell. I ara pensem que és el moment adequat d'agrair a tots aquells que ho han fet possible amb la confiança dels seus vots i, sobretot, a socis, Juntes i col·laboradors que han treballat, no només durant la celebració del 15è Aniversari, sinó durant tota la curta, però esperançadora història dels 7C. I com no, també a Institucions i Organismes Oficials que gràcies a les seues subvencions mos ajuden a fer realitat part dels nostres projectes.
Però lo millor esperem que estigue per arribar, ja que com heu pogut llegir en l'Informatiu Jesusenc, els 7C estem nominats a Jesusencs de l'Any, reconeixement que mos faria moltíssima il·lusió aconseguir. Este dissabte 3 juliol surtirem de dubtes en la Festa de l'Associació Josep Puig!! Los actes de l'últim any han estat nombrosos i variats: concurs de dibuix al CEIP Daniel Mangrané i CEE Sant Jordi, exposició fotogràfica commemorativa 15A 7C, concert multitudinari al Casal, Nit de Foc Retrospectiva amb presentació d'Hydracus, mascletada presentació de les Pubilles, Castell de Focs Fi de Festa Major, Esplai d'Estiu i de Nadal, pregó al Cucafera Folk, actuacions pirotècniques per 5 províncies i a les Festes Majors de Gràcia (Barcelona) portant lo nom del nostre Poble: Jesús.

I canviant totalment de tema, finalment i después de 3 anys, s'ha aprovat la transposició europea en forma de Real Decreto 563/2010, de 7 de maig, sobre "Reglamento de artículos pirotécnicos y cartuchería". És una reglamentació densa, en prop de 200 pàgines, que s'haurà d'estudiar detingudament, però un dels pitjors aspectes és la desaparició d'actes de Foc dels companys de la Catalunya Nord (França) i la impossibilitat de fer qualsevol actuació pirotècnica fora de l'Estat Espanyol. D'aquesta manera, un altre Malmö és pràcticament impossible de repetir. Pel que a natros mos afecta directament, una de les majors novetats és la formació obligatòria i indispensable de tots aquells membres que vulguen actuar en los espectacles amb pirotècnia, a més de molta més burocràcia i control en l'emmagatzematge i transport del material pirotècnic, així com una major responsabilitat civil dels Caps de Colla.

Però malgrat les trabes, lo foc no para de cremar i el 12 de juny ja vam realitzar la 1ra actuació de 2010 en la XI Trobada de Bestiari a Castelló. HYDRAKUS comença a ser conegut i codiciat pels organitzadors d'aquest tipus de trobades, establint molts contactes i havent de renunciar a actuacions per coincidència de dates, com per exemple a la Trobada de Bestiari de Terrassa.

Esperem que malgrat tot los inconvenients legals, aquesta torne a ser una molt bona temporada i que el ball de les flames no s'ature!!

Salut i Foc!
http://www.7cervells.org/

I com la música no pot faltar, un petit video musical de la Gala extret de: http://bandadels13.blogspot.com/

Etiquetas:

3 Comments:

At 7/13/2010 6:17 p. m., Blogger Pingu said...

Més val tard que MAI, Moltes felicitats!!!

agur

 
At 7/14/2010 10:44 a. m., Blogger krusty said...

MOLTES GRàcieS!! però per quin premi??? xq tmbé som JESUSENCS DE l'ANY 2009!! ;)
De moment som los 7C de les 2 copes!!! pareixem lo BarçA!! jeje!!

Hasta la nit!!!

 
At 7/20/2010 11:28 a. m., Blogger Pingu said...

Dons anims que sols vos faltes 4, jeejje.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home