http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: II FESTA RADIO PÈRGOLA, amb NANDO SANTOS

jueves, junio 10, 2010

II FESTA RADIO PÈRGOLA, amb NANDO SANTOS

Text extret de "El Far DeltA"

Divendres 11 de juny a les 23h, hem preparat una festa al Pati de la Immaculada de Jesús (si plou ho farem dins/baix La pèrgola).
Seguint en la nostra línia, ens rodejarem d'amic, tant a dalt com a baix de l'escenari. Tindrem l'actuació de Michel Jackson, el Mag Ignasi i el xou de Ausebio lo Tot Terreno per entrar en calor, i per rematar, l'actuació musical.

Aquest any hem tornat a portar un artista amb un renom dins del seu camp. Recentment un dels seus temes "De ti me enamoré", ha estat elegida cançó de l'estiu per Antena 3, i ja el podem vore i sentir pels 40 latino, Latina FM... Ell es Nando Santos, el qual li estem molt agraïts de que col·labore en natros, ja que no podem ni en broma arribar al seu catxe. Aquest any hem triat un estil diferent als cantants de la primera festa, ja que volem donar una visió general de tot el fa gent del territori que es busca la vida fora d'aquí. Nando es Andalús, però actualment resideix a Vinaròs i com no, a topat en La Pèrgola i l'hem "enganyat" per a fer una bonica festa, d'entrada gratuïta i a la que esteu tots convidats.
L'actuació serà en acústic, acompanyat del conegut ex de Dragon Rapide i Eterno Masculino, Paco Prieto, que col·labora entre d'altres amb el Padre Jonhy i De Duende.


Vos esperem a La Pèrgola!.

Etiquetas:

1 Comments:

At 6/11/2010 2:19 p. m., Blogger el far del sud said...

Merciii crak!

 

Publicar un comentario

<< Home