http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: JESUSENCS de l'ANY I PREMIS EBRELÍDERS

sábado, mayo 01, 2010

JESUSENCS de l'ANY I PREMIS EBRELÍDERS

Enguany, com molts ja heu digut vore a l'Informatiu o al Facebook (http://www.facebook.com/group.php?gid=117087504982178) los 7Cervells estem nominats a JESUSENCS de l'ANY!!

No cal ni dir, que personalment me fa molta il·lusió aconseguir este premi col·lectiu, fruit de l'esforç, dedicació i paciència de molta gent!! I més, creient que mos el mereixem i penso que el Poble de Jesús d'alguna manera mos deu un reconeixement públic!! fa molts d'anys que estem allí donant espectacle, sent una important entitat que fomenta l'associacionisme juvenil, donant un servei d'Esplai a l'estiu i al Nadal, portant lo nom de Jesús (ara semblo un capellà!!) per gran quantitat de pobles!! I la culminació, de moment, la vam tindre l'any passat: una atrejeada (que no vol dir que vaigue en traje!!) campanya del 15è Aniversari!! quantitat d'actes per a tots los gustos i edats: Exposició, concurs Pintura, Espectacular nit de Foc, presentació d'Hydracus, Concert, pregó Cucafera Folck, disparada castell fi de Festes del Poble, correfocs per tots los Països Catalans des de BCN fins a València i Saragossa, 150 socis....i moltes coses que hem dec dixar pel llarg camí recorregut durant tot este temps.....!!

Ara només falta que votessem tots!! cada cop que surtigue l'Informatiu marqueu la creueta dels 7C i de quant en quant porteu-lo a l'EMD! si vos fa palo anar allí doneu-li a qualsevol membre de la Junta! feu campanya també entre familiars per a que també mos votiguen!!

Recordeu que han de ser butlletes originals i que no valen fotocopies!!!! VA!! AMINEM!!!


EBRELíDERS!!
Lo dIvEndres que ve, 7 maig a les 20:00h, se celebra l'entrega dels Premis a l'Auditori de Tortosa. A no ser que passe una hecatombe, gràcies a tots los vostres vots, guanyarem el premi de la secció de Juventud!! Si voleu presentar l'entrega de premis en directe seguiu les instruccions: http://www.ebreliders.cat/2009/user/31_ASSOCIACIO-CULTURAL-I-JUVENIL-7CERVELLS/

Aquestes 2 nominacions o reconeixements del treball realitzat és lo fruit de molta faena, la majoria de vegades desconeguda o a la foscor, i encara que natros no treballessem per a rebre premis vos enganyaria si vos digués que no m'agradaria rebre'ls tots 2!! Ara només depén dels Jesusencs!!

Etiquetas:

1 Comments:

At 5/01/2010 9:44 p. m., Blogger Jesús M. Tibau said...

felicitats per endavant

 

Publicar un comentario

<< Home