http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Reconeixement I Cursa del Pastisset (Benifallet)

martes, enero 19, 2010

Reconeixement I Cursa del Pastisset (Benifallet)

En los últims mesos, deguts a obligacions vàries, havia dixat aparcat temporalment un dels meus hobbys preferits: fer esport i sobretot còrrer!!

Ara, tot ja més calmat i amb un nou horari laboral la truita s'ha girat i ja fa unes setmanes que la màquina (o carrilet!!) torna a engrassar-se!! Encara estic a un nivell relativament baix, però el progrés és l'adequat i les sensacions bones!!
Lo 1r objectiu de la Temporada ja fa temps que està fixat: baixar de 3h 45min a la Marató de BCN.

De moment, entrenos per la via verda, per l'asfalt, la 27ena Mitja de Sitges i dissabte el reconeixement del circuit de la I Cursa del Pastisset (Benifallet). Va ser un entreno molt xalador, a ratos!! en troços en bastanta neu on no hem pogut evitar comportar-mos com a crios: tirant-mos boles de neu, acassant-nos, tirar-mos...si és que encara ho som una miqueta!! Després l'últim tram més val oblidar-lo i faena de la bona los queda als companys de Benifallet per tindre netes les senderes!! per que apart de la malesa natural de per si (romigueres que s'enclaven com a claus!!) hi ha una gran quantitat d'arbres i rames caigudes degut a les últimes ventades.

Lo que no podem obviar és lo gran atractiu turístic-paissatgístic d'aquesta cursa, ja que dóna unes vistes de Cardó, del Balneari, del Riu, del Delta, dels Ports, etc...molt guapes!! A més, totalment desconegudes per a mi!! Recomano que vos apuntesseu. Serà lo dia 31 de gener!!

+ info de la CursA del PASTISSET

LEs FOTOS

Etiquetas:

1 Comments:

At 1/20/2010 2:45 p. m., Blogger krusty said...

Interessant!!

 

Publicar un comentario

<< Home