http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DIADA 7C 2009. FI DEL 15è ANIVERSARI!!

lunes, noviembre 16, 2009

DIADA 7C 2009. FI DEL 15è ANIVERSARI!!

TOT TÉ UN PRINCIPI I UN FINAL!!
I ARA ÉS LO TORN DEL 15 è ANIVERSARI!!
VINE A CELEBRAR-HO EN NATROS!!


Com cada any La Colla Jove de dolçainers de Tortosa (http://www.collajovetortosa.cat/) organitza lo Cucafera Folk i enguany tenim lo privilegi d'haver estat invitats com a pregoners, gràcies al nostre 15è aniversari i a la dilatada activitat desenvolupada durant tot aquest temps. Serà lo divendres 13 de novembre a l´Ajuntament de Tortosa a les 20:00h i anirà a càrrec del sr Oriol Grau.

Seria molt recomanable que assistigués lo màxim nombre possible de socis per tal de donar recolzament moral a Oriol i fer saber que estem molt contents de tindre l'honor d'inaugurar el 7è Cucafera Folk (és coincidència que és la 7na edició en que som los 7c??). Esteu tots invitats!!

Després hi haurà un refrigeri per a tots los assistents!!Esperem la vostra presència!!

Per altra banda, recodeu inscriure-vos al dinar de la Diada del 5 de desembre!! No vos encantesseu!! Ja hem superat la 70na (un altre 7 pel mig!! és un número màgic!). A partir d'ara qualsevol confirmació envieu-la a Pablo (pablo-delgado@live.com) o a Oriol (wbr7cat@hotmail.com) o feu-la arribar a qualsevol membre de la Junta.























I RECORDEU VOTAR-NOS ALS EBRELÍDERS!!

Premi Joventut
http://www.ebreliders.cat/2009/user/31_ASSOCIACIO-CULTURAL-I-JUVENIL-7CERVELLS/

Premi món Associatiu
http://www.ebreliders.cat/2009/user/32_ASSOCIACIO-CULTURAL-I-JUVENIL-7-CERVELLS/

Salut i Foc!!
http://www.7cervells.org/

Entrades 7C al Blog SLQS

Etiquetas: