http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SENSE IL·LUSIONS

jueves, octubre 15, 2009

SENSE IL·LUSIONS

A certes edats avançades, per a bé o per a mal, diriem que ja està tot fet. No es pot aspirar a molt. Si a més, li sumes la càrrega, sovint inaguantable, d'un cúmul de malalties i despropòsits adquirits durant la vida, què et cal esperar?? Poqueta cosa!!

Però de vegades, a la mònotona vida enclaustrada entre 4 parets, on totes les hores són iguals, tots los dies són iguals, totes les estacions són iguals...apareix un bri de llun entre tanta foscor. Una mica d'il·lusió per vore i presenciar un aconteixement, que malgrat tants anys amontonats, encara no s'ha viscut mai. I què s'ha de fer?? Res!! Simplement esperar. Esperar entre les mateixes 4 parets de sempre i que totes les hores, dies i estacions iguals passiguen per a que arribe lo dia especial.

I quan lo dia s'aproxima, los preparatius s'apressuren i els nervis floreixen, de cop i volta, sense previ avís, la mare natura posa una bena als ulls per a que el dia clar sigue encara més fosc que tots los altres. Sense massa convenciment, s'intenta deixar al descobert los ulls per vore tot l'esplendor, traure's la bena que li dificulta la visió, però ja ho ha fet tantes vegades que no té forçes per seguir lluitant per una guerra que sap que té perduda d'antemà!!

Vos esperem!!

5 Comments:

At 10/16/2009 8:08 a. m., Anonymous Anónimo said...

molt bonic Pere, reflexe de la realitat, tot anirà bé, ja ho veuràs.
anna

 
At 10/16/2009 8:50 a. m., Anonymous Manel said...

Ànims Pere!!!

 
At 10/16/2009 5:48 p. m., Blogger ximo said...

Malgrat el color, se'ns dubte conjuntural, per camaleònic, la flor no deixa de ser una rosa, nomes confio i desitjo que el mes aviat possible el color esdevingui blau, roig.......
( de metamorfosis, tu, n'entens mes que jo )

 
At 10/19/2009 6:04 p. m., Blogger krusty said...

Poc a poc tot s'anirà solucionant!! la metamorfosi s'ha iniciat, però tot és molt lent!!

Merci a tots!!

 
At 11/19/2009 4:42 a. m., Anonymous Anónimo said...

Dober zacetek

 

Publicar un comentario

<< Home