http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FESTA PRO-CAVALGATA REIS 2009

miércoles, diciembre 16, 2009

FESTA PRO-CAVALGATA REIS 2009

Aquest dissabte 19 de desembre se celebra la Festa Pro-Cavalgata REis 2009. Com ja totos sabeu, fa uns quants mesos es va produir un incendi al lloc on se guardaven les carroçes Reals, provocant la total destrucció d'aquestes!! Per tal de que les xiquetes i xiquets del nostre Poble puguen tindre una desfilada i arribada de Reis digna, des de l'Organització de la Marató Solidària, l'Associació de la Cavalgata, junt amb totes les entitats del Poble s'han unit esforços i recursos per tal de recaudar fons per a aquesta finalitat. I l'acte Central té lloc este dissabte 19 de desmbre.

Lo FESTIVAL comença a les 17:00h de la tarde i continuarà ininterrumpudament (és xula esta paraula!!) fins a les tantes de la matinada.

Per la tarde: Club de Ball esportiu Jesús, humoristes, mags, música, dansa oriental, twirling i molt més!!!
i per la nit, Concert de Jakabeeb, Los MAleantes, Terrer ROig, Muniatto XoU, Natural Band, Duet Elegans, Dj Melero... Tot això, evidentment, en servei de barra per a que puguesseu refrescar-vos la gola!! per si no fes prou fred!!
INFO SENCERA AL CARTELL!!!
OLIDÀRIES
ESTAN DES DE L'ANY 2005!!
SERÀ 5è FESTA SOLIDÀRIA QUE VOS EXPLIQUEM A SOMLOSQUESOM!!

Etiquetas: