http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: II MITJA MARATÓ de JESÚS (+10 Km)

sábado, enero 16, 2010

II MITJA MARATÓ de JESÚS (+10 Km)

El passat diumenge 13 de desembre (ja fa més d'un mes!!) es va realitzar la II Mitja MArató de Jesús + 10km.
Finalment més de 150 participants (en el conjunt de les 2 proves) es van atrevir i van desafiar el mal temps, plujós i fredolic, prenent la sortida.

Después dels 10km el 1r local masculí fou Alejandro Galarza i la 1ra fèmina Iris Pérez.

Pel que fa a la Mitja MArató, el triomf final se l'endugué autoritàriament per 2n any consecutiu i per tant Sempre, Ahmed Al Quaied, que demostrà una vegada més que en aquest tipo de proves no el poden fer sombra.

I a destacar el papelón dels jesusencs!! Papelon del bo, me referixo.
2n de la General i 2n Senior: Manu Juàrez, 5è de la General i 3r Senior: Gerard Borràs i 1ra fèmina absoluta i veterana (també los 2 premis per 2n any consecutiu): Angelina Miró!!

I després de la cursa...cervesada, rostida de llonganisses, degustació de pastes del Forn de Carlos, un ambient molt familiar i amistós, encara que amb públic escàs degut al mal temps.

Pel que fa a la meua participació, degut al mal estat general de forma i als quilets acumulats a base de bistecots, vaig decidir no participar i dedicar-me a fer fotos i a ajudar a l'organització. Penso que vaig ser més útil.
Notícia que havia de publicar lo 28 de desembre!!
Pel que fa a l'edició del 2010 es vol potenciar molt aquesta cursa, ja que és la única Mitja Marató d'asfalt de les Terres de l'Ebre (hi ha moltes curses de muntanya, d'asfalt de 10 km, pèro cap Mitja MArtató d'asfalt!!) i s'han establit contactes amb Atletes internacionalment reconegudes per a fer de "gantxo". Encara mos trobem en uns 1rs contactes incipients, però casi bé en tota seguretat vindran la tarragonina Natalia Rodriguez (or no concedit en los últims mundials d'atletisme) i Laia Forcadell (tortosina rècord d'Espanñya dels 400 tanques), ja que també es vol potenciar més la participació femenina en estes curses, que tot i que cada cop se'n veuen més i amb més bones marques, la seua participació en general és pràcticament anecdòtica. Així, se vol estimular l'esport a nivell popular, però incidint en el sector femení.

I pel que fa la GR7 va començar l'any esportiu amb la Mitja Marató de Sitges el 10 de gener. Que esperem posar info en breu!! Tinc lo presentiment que enguany lo GR7 donarà moltes alegries a tothom!! Ho noto als poros de la dermis!!!

Fotos#

Fotos d'Isa de la UEC Tortosa#

Info General. i Classificacions

Etiquetas: ,