http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CRONICA DE MIRAVET

martes, marzo 09, 2010

CRONICA DE MIRAVET

CRONICA DE MIRAVET (By Pitxonecky wave)
3ra Cursa puntuable per al III Circuit Copa de Muntanya Terres de l'Ebre.

La veritat que, encara que vaig tenir problemes estomacals la nit anterior “y hasta aquí puedo leer” per no entrar en detalls, es una de les curses mes divertides en les que he participat. Tot s’ha de dir que no son moltes, però aquest any m’ho he pres amb ganes i aquesta ja es la segona i la tercera, la de la Rapita (Pujada a la Foradada)a ja està aquí (este diumenge 14 de març).

Recorregut molt divertit perque era un continu puja-baixa per senderes, cosa que s’agraeix molt no haver de tocar molta pista ni carretera. També trossos bastant tècnics com tota la part de la carena que porta a la part baixa al castell i en la qual portes tot lo reto lo riu Ebre al teu costat amb unes vistes impressionants de la vall.

També molt bé tota la organització, tant entrega de dorsals, ambientillo, bossa de regals, avituallaments (lo detall dels disfrassos molt bé, sobretot lo dels picoletos), un tio animant-nos dalt de la carena cantant com un moro (hi ha gent molt averiada), i sobretot les dos pujadetes finals quant te penses que ja has arribat. L’únic punt millorable es que les dutxes i els aparcament estaven massa lluny de la sortida i hi havia poques dutxes.

Respecte la nostra representació vam ser quatre, Isi, Kuanito Ribes, Paco (Paco, Paco, de mi Paco) i un servidor. Vam fer bons temps uns mes contents que altres però bueno ja se sap com va això.

Isi: Posició 91 2:25:26
Juan Ribes: Posició 144 2:41:10
Paco: Posició 152 2:42:30
JR Pitxo: Posició 165 2:46:24

També comentar la presencia a la marxa de jesusencs com Deo Salido, la veritat es que cada vegada hi ha mes gent aficionada a les curses i també a les marxes. Una autentica animalada la gent que hi havia, 264 a la cursa i 129 a la marxa sense contar la gent que anava a la marxa sense dorsal.

Finalment dir-vos que ens ho vam passar molt bé, i que esperem la presencia lo mes prompte possible de la resta dels GR’s que ara estan concentrats en la marató i de tota la gent que se vulgue apuntar en natros tant sigue a les curses com a les marxes.

P.D. Consell Running. No mengeu allioli, baldanes i hamburgueses del Mc Donalds lo dia abans de la cursa.

+ INFO CURSA MIRAVET/

+ INFO CIRCUIT

Etiquetas: ,

4 Comments:

At 3/09/2010 8:05 p. m., Blogger sil said...

si et van les curses i reptes, sàpigues k el proper 2 de maig es farà la 1ª cursa d'obstacles a vic, d'entre 12 i 15km i amb diferents "entreteniments" pel mig.
Serà la reòstia! i com la majoria d'aquestes frikades, les disfresses sempre són benvingudes!
Què, et tempta?

 
At 3/10/2010 9:33 a. m., Blogger krusty said...

Me tempta!!
me tempta!!
pro està una mica lluny!!
a més lo mateix dia hi ha una altra cursa de muntanya al costat de casa!! o sigue q no crec q vingue!!
Ah!! sóc frikie (a vgdes!!) pro això de les curses és molt serio!! i requereix entreno i fortalesa mental!! lo q no vol dir q de quant en quant se pugue fer una cosa d'estes!! seria com la cursa Buff de Montjuïch???

 
At 3/10/2010 2:47 p. m., Blogger Pingu said...

Tu si que ets un campio, Donant Força al BLOG!!

agur.

 
At 3/10/2010 2:47 p. m., Blogger Pingu said...

Tu si que ets un campio, Donant Força al BLOG!!

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home