http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FI DE TEMPORADA 2010 dels 7C

miércoles, enero 12, 2011

FI DE TEMPORADA 2010 dels 7C

Després de gran treball i esforç durant tota la temporada de correfocs, és hora de descansar i disfrutar-ho tots junts.

Com ve sent habitual en l'Entitat, per tal de celebrar lo fi de temporada s'organitza la Diada del Soci i la Sòcia. Normalment ho celebrem al novembre, però enguany per diferents motius s'ha posposat fins al gener, concretament per al dissabte 22. Durant tot aquest dia es realitzaran diferents activitats per a socis i no socis, com un torneig de futbol-sala, cervesada popular per a tothom, dinar de germanor, sorpreses, bingo, sessió musical amb barra lliure, berenar-sopar...sent lo preu de 30€ per als socis i 35€ per als no socis. Havent la possibilitat del menú infantil a 15€.

Qualsevol persona que estigue interessada en assistir al dinar de germanor de la Diada es pot posar en contacte amb qualsevol membre de la Junta.

Per altra banda, menys lúdic però més important és la realització de la Junta General dels 7C que tindrà lloc lo divendres 21 de gener a les 22:00h a la sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús. En ella es farà un balanç de la temporada passada a nivell de tots els aspectes, així com les projeccions o activitats futures a realitzar en aquest 2011 recent estrenat, que vos anirem detallant al seu moment.

Esperem la presència del major nombre possible de sòcies i socis.

Salut i Foc!

Etiquetas: