http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: XXVII CORREFOC DE LES TERRES DE L’EBRE

miércoles, septiembre 08, 2010

XXVII CORREFOC DE LES TERRES DE L’EBRE

XXVII CORREFOC DE LES TERRES DE L’EBRE

Después de l'espectacular NIT de FOC de ,
lo divendres 10 de setembre arriba lo 27è Correfoc de Tortosa!! que coincideix en lo 25è Aniversari del Golafre i en la trobada territorial de les Terrres de l'Ebre, comptant amb l'organització dels amics del Golafre i el suport de L’Ajuntament de Tortosa i la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya.!! Serem 17 colles en uns 12 dracs!! inclós HYDRACUS# !! com no!!

És una edició amb moltes novetats: canvia lo recorregut, lo concepte,lo número de colles, la zona de trobada, hi haurà sopar, dutxes....tot això, i molt més...!! que només podreu descobrir si viviu en directe l'esdeveniment.

Enguany la sortida i l'arribada tindrà lloc a la Pl de l'Ajuntament, que és a on se viuran los moment més àlgids de la diada (enceses conjuntes de tots els Dracs i Diables) i a on se celebrarà un petit acte commemoratiu del 25è Aniversari del Golafre. Lo 1r tram del recorregut es realitzarà per l'Avinguda Generalitat amb les Bèsties com a protagonistes, dixant después pas als Diables al C/Argentina.

Però primer, es realitzarà una plantada una plantada en totes les bèsties a les 20:00h a la plaça Barcelona (antic mercat del peix, actual Viena).

Esperem que vinguesseu i xalesseu de valent de l'espectacle preparat!
Valdrà la pena!
CRÒNICA DE LA NIT DE FOC DE CAMBRILS I FOTOS

Etiquetas: