http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: BUJARALOZ 2006 (1a part)

lunes, septiembre 25, 2006

BUJARALOZ 2006 (1a part)

Degut a les fortes pressions socials arribades des de tots los estaments, haguts i per haver, finalment, veient perillar la meua integritat física, i fins i tot la vida, degut a nombroses amenaçes de mort....m'he ficat mans al teclat i al ratolí, i ja podeu gaudir dels ESPECTACLES que anem donant per estos móns de Déu!!!
Si la gent veigués estes coses no tinc tan clar que mos contratessen!!
Lo de sempre...espero no perdre amics!!! Cosa que tampoc m'estranyaria......!!! jeje!!!

I recordeu que esta és la 1ra entrega!!! Hi ha en camí (crec que ara està per Perpinyà!!) un 2n video!! o este realment està integrat per diferents videos i cap foto: cants d'alloança al Senyor, agarrotins i cants varis al local de la Cabaña.
Per cert, aprofi-t'ho per saludar als de la Peña la Cabaña!! i agraïr-los la seua hospitalitat i sobretot, los seus cubates!! jeje!!

Ah!! noteu al video (o a la foto de dalt a la dreta) que Víctor com a bon fashion victim i metro sexual que és, se canvia constantment lo tint de la melena!!


Per problemes tècnics aliens (el octavo passajero!!) a la direcció, mos veem obligats a suspendre temporalment l'emissió del vídeo fins a nou avís (que serà dilluns o dimarts!!!). Mentres tant espereu i no us mogueu de les vostres butaques amb rodetes i aire condicionat!!!
Los problemes ja s'han solucionat...per lo menos los tècnics!!! "Déjala rodar!!!"

Etiquetas:

8 Comments:

At 9/25/2006 12:53 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Hola!!!

Vaya nivell!!!!
Ahir que tal correfoc???algunes pinxades??je,je!!

Molsbes!!

 
At 9/25/2006 12:57 p. m., Blogger krusty said...

Si!! si!! xplikeu q tal lo correfoc de Benicàssim!!! q vol dir això de les pintxades!?!?!? stik ansiós de coneixments!!!!
Ah!! bnDia Srta.!!!
MB7s;)

 
At 9/25/2006 4:48 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ei Kursty!! Genial el recull de fotos! Ahir a Benicassim no ens va ploure com l'any passat i vam acabar el correfoc al mig de la plaça de bous! El vam començar molt molt pronte, cap alla les 20:45 ja estavem sopats i potser eren les 21:30 que el començavem.

Salut i felicitats pel muntatge!

 
At 9/25/2006 9:07 p. m., Anonymous Anónimo said...

Per cert Krusty a la pàgina del You Tube on hi ha penjat el video a la llista on posa related un més a baix del de la Marató de correfocs hi ha: Maria Jesús i su acrodeón - Los Pajaritos!

 
At 9/26/2006 11:11 a. m., Blogger Pingu said...

Jordi! Qui es en Jordi? jordi, jordi, o Jordi, Jordi. UFFF!! quin enredo.

agur.

 
At 9/26/2006 4:58 p. m., Anonymous Anónimo said...

Jordi és Jordi! El que toca el bombo i crida als correfocs!!

 
At 9/26/2006 5:08 p. m., Blogger krusty said...

Lo Coneixes Pingu!! pro potser li associes un altre nom!! de fet, apareix a algunes fotos!! Buscaaa!! Buscaaa!! i not sentigues com 1 gosset!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 9/27/2006 9:43 a. m., Blogger Pingu said...

AHHHH!!! Jordi, Jordi, claro.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home