http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: La setmana passada Pingu escoltava...(5)

martes, septiembre 26, 2006

La setmana passada Pingu escoltava...(5)

I la setmana passada Pingu escoltava “Arctic Monkeys” . Grup britànic exactament de Sheffield, dirigit per Alex Turne, de 19 anys (ALA som de la mateixa quinta!! Jejejej), I la cançó que escoltareu és: “A view from the afternoon”. Una miqueta de GUITARRA!!! Bueno no m’enrotllaré gaire perquè suposo que molts ja els coneixereu, degut que acaben de guanyar el premi “Mercury” com millor àlbum britànic del 2006. Per cert igual això no ho sabeu... estan gravant un nou treball. Qui sap, a lo millor el tornen a penjar a internet com el primer... segur que no, LA PASTA ÉS LA PASTA.



Com les fotos nos pengen ni a la de tres, avui sol hi ha video.

Etiquetas:

6 Comments:

At 9/26/2006 6:27 p. m., Blogger krusty said...

Al ppi pensava q tenia uns problemes en los altaveus!! o encara pitjor!!! en les meues orelles!!! "MHE TORNAT SORD!!! ME TORNAT SORD"!!! i de cop, tota la gent ha vingut a comprar-me números de loteria!! no he entés res!!! i jo no tnk loteria!!! x no tindre no tnk ni lot de Nadal!!! en fin....dakí 1s 15 dies strenaré i s'akabaré una nova secció: "Aquesta setmana en Krsuty canta..." ja farà un any.....
MB7s;)

 
At 9/26/2006 8:14 p. m., Blogger Pingu said...

Que dius? que? comor? un any que cantes?. Fa massa dies que no t'escolto i he perdut facultats.

agur.

 
At 9/26/2006 8:21 p. m., Blogger krusty said...

No! NO!! no mxplicat Bé!! fa un any q vaig cantar!! no q fa un any seguit q canto!! una pista:"LALALALALALA LALALAALALA!!"
keda clar, no!?!?!? jeje!!
Mb7s;)

 
At 9/27/2006 9:56 a. m., Blogger Pingu said...

Perdona!! no t'havia dit res de les noticies "blocs de les terres de l'ebre" m'agrada molt.

agur.

Una pregunta es recarreguen sols o
tens que escollir-los?

 
At 9/27/2006 2:19 p. m., Blogger krusty said...

Lo millor és q copies lo codi i te n'oblides!!!! has entrat a la marfanta???? hia un link a un foro de blogeros dlEbre q volen organitzar 1 trobada!!! jo ja me posicionat!!!
Mb7s;)
Ah!! 1 pista!! no sóc un especialista cantant!! jeje!!

 
At 9/27/2006 4:32 p. m., Blogger Pingu said...

Ara fare una miradeta per marfanta.

Agur.

 

Publicar un comentario

<< Home