http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PASSIO Angelina

sábado, septiembre 30, 2006

PASSIO Angelina


La meua PASSIÓ d’aquest mes: M’agradaria poder anar a treballar en bici, malgrat q avui en dia és una forma de moure’s per la ciutat gairebé inexistent, aviat podria ser alternativa (ja seria algo). És sana, pràctica, diferent, no tindríem problemes d’aparcament, menys contaminació,...
He estat donant una volta per Europa, jeje, he vist com la gent utilitza la bici com a mitjà de transport habitual. La UE ha publicat un manual: “En bici, hacia ciudades sin malos humos”, tot per promoure l’ús urbà de la bicicleta.
Però com? Falten condicions, és perillós per la densitat del tràfic, te la poden prendre,...
Ara que tindrem un Campus Universitari com toca, canvien la ubicació de l’Hospital, nova Biblioteca,...UFFF, marxaria dos setmanes i al tornar no reconeixeria una de les meues ciutats!!!


Podrien tenir Tortosa i Jesús CARRIL BICI? Per on aniria?

Jo ja tinc algunes rutes pensades, però ho deixaré per al mes vinent, mentrestant aneu rumiant i escrivint les vostres opinions (escriviu mooooolt que hem de tornar a fer el rècord de entrades, jeje)
Angelina

Etiquetas:

14 Comments:

At 10/01/2006 10:21 a. m., Blogger Pingu said...

Aquest mes NO!!! q sinó et mal acostumes...

Tindré q anar buscant un lloc x col·locar la bici.

agur.

 
At 10/02/2006 1:04 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!bon dia de dilluns!!ufffffff!!

Es molt bona idea, el problema, Pingu, a més d'on la dixaries és si al tornar la trobaries, o si només trobaries peces!! La nostra és una societat molt poc conscienciada!Esperem que la situació algun dia canvie per a millor.
Quan vam anar a Suècia tb mos va sorprendre lo munt de bicis que hi havia i la majoria no tenien candado!!

Moltsbes!!!

 
At 10/02/2006 1:05 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Uf! això de candado sona fatal!! com se diu en català?? me quedat en blanc!!

Moltsbes!!!

 
At 10/02/2006 2:30 p. m., Blogger krusty said...

CADENAT!! se diu CADENAT!! Suècia, Dinamarca, Amsterdam..no tant pro tb Itàlia!!
Carril bici Jesús?!!?!? si ja tenim problemes en lo POUM (Pla obres i Urbanístic municipal) en Tortosa x fer coses "necessàries".....q voleu?!?! tiro cap a casa...jeje!!
MB7s;)

 
At 10/03/2006 2:24 p. m., Blogger krusty said...

I lo q tb era molt sorprentn lo sistema danés!! anaven en una moneda, tipo carret compra de qualsevol gran supermercat(q no diré markes x no fer propaganda!!)i dp de fer-la servir la tornaves i te kedaves la moneda!! i lo millor de tot!! no feia falta deixar-la al mateix puesto q lhavies agafat, sinó q hihan diferents punts per tota la ciutat!! Ah!! i davant al manillar havia també un plafonet metàl·lic amb lo mapa de Copenhague!! x si te perdies!! si n'hem d'apendre.....
No sé si mexplicat massa B....
MB7s;)

 
At 10/03/2006 3:28 p. m., Blogger Pingu said...

MOOOLT BÉ T'HAS EXPLICAT!!. Pos això és lo futur bicis en lo mapa de Jesus-Ferreries-Tortosa "casi com lo bus", jejej

agur.

 
At 10/03/2006 9:48 p. m., Blogger krusty said...

UF!! la cosa pinta (q pronte no me farà falta!!!) xungaaa x fer record!!!! se veu q la gent no stà massa interessada en temes medioambientals!! i potser, com jo ja intuia, encara menos en temes "esportius"!!!
MB7s;)

 
At 10/04/2006 7:05 p. m., Blogger krusty said...

No savia on posar este post!! ahir vaig tornar a tenir "protagonisme" als especialistas!! jeje!! se'n recordaven pro van dir q era de Mora d'Ebre!!! jeje!! hauré de fer-los-hi una correccioneta!! pro semblarà un accident!! jeje!!
MB7s;)

 
At 10/05/2006 8:38 p. m., Anonymous Anónimo said...

Home si no vas en bici es per que no vols perque tortosa es una ciutat que s'hi pot anar perfectment, si que es veritatq ue hi tindria que haver carril bici pero bueno aixo no es holanda. Es mes un tema cultural que res, a la gent li triunfa mes anat en su buga que en una BH

 
At 10/06/2006 4:36 p. m., Blogger Pingu said...

BH??? si q saps de bicis, anónimo??? si si BICIS!!! i dels dos tipus, jejjejeje.

agur.

 
At 10/06/2006 4:37 p. m., Blogger Pingu said...

Suposo q tu al teu lloc de feina noi vas amb la teva bici... oi?? prefereixes + el KP stm.

Agur.

 
At 10/06/2006 5:56 p. m., Blogger krusty said...

Home, staria B sortir los findes en bici!! de la Lluna al Bàsic, x dir 2 pubs aleatoris (a vore si Pepita s'estira, i no només x agafar les botelles q stan altes!! i mos invita a 1 xupitet!! o Almudena!!!)!! ho podriem provar!! bueno, a Jesús vam fer 2 edicions del "Two beers or not two beers!!" , inclús va arribar al Ple de tortosa x incitar a l'alcoholisme entre la juventud dl poble d Jesús!! segur q va ser culpa d'això de com stem!!
MB7s;)

 
At 10/06/2006 9:43 p. m., Blogger Angelina Jolie said...

Te poden parar els mossos i fer-te test d'alcoholèmia si vas en bici? o lo q es pitjor, te poden multar? Quants punts són? i d'on els retiren de la tj dl caprabo?jeje

 
At 10/07/2006 11:21 a. m., Blogger Pingu said...

Nem x parts. SI te poden parar i fer-te test d'alcoholèmia. Si te poden multar. I en teoria no et poden treure punts, pq no necessites cap tipus de carnet per conduir bicis. Si si de la caprabo.

Agur.

 

Publicar un comentario

<< Home