http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 30 de julio de 2006

martes, agosto 01, 2006

Arròs, musclos, gambetes, pebrotet....

Hi ha nits i nits!!! Paelles i paelles!!
A veure no tiraré pedres al sostre de casa meva (esta clar) però la festa de la paella (LA NIT DE LA PAELLA) no té com a plat fort l’arròs, sinó la gresca i la XERINOLA.

Es la nit on recobrem amistats perdudes, on retrobem amics oblidats, on apareixen noves amistats (hauríem de canviar-li el nom per la festa de l’AMISTAT, jejej però pareixeria una trobada de Benedicto XVI), com ser que no penseu llegir gaire, anem per feina.

Com no!! un altre video de PINGUFILMS, la gran competència de KRUSTYFILMS. Amb aquest nivell de producció en uns mesos superarem la producció anual de Bollywood, jejeje.


Etiquetas: , ,

Un BOTI en ParíS!!

Els parisencs se'n van anar a dormir anit amb un gran ensurt al vore passejant pels seus carrers un drac roig amb cara de pocs amics i amb uns ullals inacabables (però que realment és un troçet de pa!!!) Aquest podria ser el titular del diari "Le Parisien". Potser al explicar-los lo motiu se van quedar més tranquils!! Lo BOTI va començar diumenge 30 julio l el seu viatge particular cap a Malmö, degut a que la companyia àrea no va acceptar deixar vindre en natros al Boti, al·legant que podria causar una onada de pànic entre els viatgers i que si s'enfadava podria cremar l'avió!!! (en l'inofesiu que és ell!!!) sense més opcions possibles (si la cosa a l’aeroport segueix igual potser també ho haurem de fer natros!!), lo Boti va decidir marxar xino-xano amb les seues pròpies rodes i creuarà tota Europa de Sud a Nord per fer-nos companyia al país escandinau i per a que els suecs puguin xalar del seu colorido, fogocitat i simpatia!!




Programa de l'Aplec
Pàgina web oficial de Malmö
També estarem un parell de dies per Copenhague i Pàgina de l'Ajuntament

Casal Català a Copenhaguen .

També podeu recordar l'espectacle piromusicalteatral ideat per a l'ocasió: "VIKINGS".


Per als amics dels 70's: per entrar a la llibreta heu d'anar a aquesta direcció!!! la pàgina web ja no funciona!! Com moltes coses a partir de certa (o incerta edat!!) http://miarroba.com/libros/leer.php?id=142210

Etiquetas:

domingo, julio 30, 2006

PASSIO Angelina

Zero!!!! Avui és el gran dia,....d q? us preguntareu,.... de presentar la meua secció, sí, sí, ho heu llegit bé, LA MEUA SECCIÓ, a partir d’avui i una vegada al mes m’he proposat donar-li el toc femení a aquest blog (fins que la Yamabuki no s’animi, jeje). A partir d’avui faré de Carrie bradshaw (Sarah Jessica Parker) a “Sex and the city”, jeje, però no penso parlar de sexe (o sí), escriuré d’allò que me sembli, q me passi o q m’imagini q me passa. Uff prepareu els llibres de filosofia i psicologia, jeje.
De tot això encara no en saben res els directors del blog, però que més dóna. De les opinions produïdes per la "columna" no me’n faig responsable, jeje.

العاطفه

Per cert felicitats per l’any del blog.

Allà va la primera entrega de PASSIO Angelina
Començarem amb una critica d'un llibre (tema tranquil q provocarà poca polèmica)

GUAPOS Y POBRES
de RUIZ, ALFREDO
ATICO EDICIONES
Llengua: CASTELLÀ
Enquadernació: Rustica
ISBN: 8493447633
180 pàg.
Preu: 14.00€

Crònica divertida i rigorosa de l’aparició d’una nova classe social. Persones que viuen a BCN (ciutat moderna i cosmopolita), amb estudis talent... però són pobres.

Ens explica com viuen diferents personatges que l’autor entrevista amb l’objectiu d’entendre que està passant en una societat jove i formada, amb prioritats i valors, obligada a subsistir en la precarietat laboral actual.
És ràpid de llegir, distret i força interessant, lo millor: el final.
Potser pels que viviu a BCN no explica res de nou, però l’anàlisi del tema val la pena.

Etiquetas: