http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MARATÓ de TV3 PER LES MALALTIES MENTALS GREUS

jueves, diciembre 11, 2008

MARATÓ de TV3 PER LES MALALTIES MENTALS GREUS

Com cada any, des de 2005, Jesús es tornarà a volcar en la Marató solidària de TV3, en aquest cas los fons recaptats seran destinats per a l'estudi de les MAlalties Mentals Greus.

Serà dissabte a partir de les 6h de la tarde quan la festa pro-Marató de TV3 al Casal Jesusenc de Jesús tindrà lo seu inici, contant amb les actuacions de Balls de Saló, de ballet, de sevillanes, de twirling, de corals, de dansa, de música, de ....

I a les 22:00h, com natros estem bojos de futbol, pantalla gegant per a vore lo partit de futbol Barça-Madrid, amb bocates, begudes, porra...

I després, per celebrar la victòria del Barça (o no!!) nit de pop-rock-folck: Quico el Celio... , Pepet i Marieta, Tanifot, Drack Pop, Terrer Roig, Mamajuana, Albert i la Banda dels 13, Muniatto Xou, Padre Jonhy, Dj Albert Melero...i molts més!! UF!!! quin munt!!

ENTRADA GRATUÏTA!!

NO POTS FALTAR!!

VINE!! DISFRUTA!! I COL·LABORA PER UNA CAUSA JUSTA!!

+ info Marató: http://www.fundaciomaratotv3.cat/es/

Informació a la Plana Radio

L'esdevenimnet al Facebook

Edicions anteriors

2 Comments:

At 12/19/2008 12:31 p. m., Blogger Miuse said...

M'encata Jesús, és un dels pobles de les Terres de l'Ebre que sempre participa activament en tots els esdeveniments solidaris, i això que n'hi ha d'altres més grans que haurien de donar exemple, encara recordo quan vaig participar desinteresament en la presentació del festival a favor de les victimes del Tsunami, va ser una gran festa!!!

 
At 12/19/2008 3:16 p. m., Blogger krusty said...

Pots vindre a viure si vols!! jeje!! pro tens raó!! no només lo poble se volca en actes solidaris sinó q és incomprensiblement positiu les coses (en tots los àmbits) q s'arriben a fer!! L'Agenda treu fum!!

Dissabte va tornar a ser un èxit total!! més de 12h d'activitats sense parar, moltíssima gent, molta, més de 6.500€ recaudats i, sobretot, l'agraïment personal i sincer de tots los artistes q col·laboren desinteressadament en lo Festival i del públic assistent!! això és realment lo millor!!

Pronte faré una entrda explicant una miqueta!! 12h donen per a moltes coses!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home