http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CLASSIFICACIÓ FINAL COPA CURSES DE MUNTANYA TERRES DE L’EBRE

lunes, noviembre 17, 2008

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA CURSES DE MUNTANYA TERRES DE L’EBRE

El passat divendres dia 24 d'octubre (com sempre anem una mica "endarrerits"!!),va tindre lloc a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa el Lliurament de trofeus del 1er Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre Trofeu Pam i Toc.
Els premis, consistents en trofeus i material esportiu, es van lliurar als tres primers classificats de la general masculina i femenina i als primers de cada categoria, així com als corredors i corredores que van finalitzat les set proves del circuit (jo un d'ells!! jeje!!).
També es va fer una menció especial als esportistes ebrencs que en l'especialitat de curses de muntanya i combinades han obtingut en el decurs d'aquesta temporada guardons en l'àmbit nacional i internacional.

Una autèntica llàstima no poder assistir al lliurament de trofeus, però no es pot estar a tot arreu (encara que jo ho vulgue creure!!) i ja m'havia compromés i tenia "assumptes pendents" més importants. Però l'important no és recollir el premi ni sortir a la foto, sinó aconseguir-lo!! i només jo sé lo que m'ha costat!! Tampoc tant...alguna que altra matinada i uns quants esbufecs i milers i milers de litres de suor!! això si!! jeje!!

I en vista de l'èxit aconseguit hi haurà 2na edició de la Copa Curses de Muntanya. Vos anticipo lo calendari per al 2009, on hi han 5 curses noves: Miravet, La Ràpita, Horta de San Joan, Amposta i la Sènia!! a més de la Pobla Massaluca que este any no formava part del circuit. O sigue que un total de 13!! Ja us aviso que enguany tota no la faré!! OH!!!
CALENDARI 2009:

1 de març, Miravet (cameta coixa)
15 de març, La Ràpita
29 de març, La Pobla de Massaluca

Breu descans a setmana santa
26 d'abril, Xerta (les fonts) - open català
10 de maig, La Sénia (pujada a Pallerols)
24 de maig, Paüls - circuit català
27 de juny, la del Llop. Descans d'estiu
30 d'agost, Amposta
11 de setembre, Falset
27 de setembre, Alcanar (pujada al Montsià) - circuit català per equips
11 d'octubre, Tivissa - circuit català
25 d'octubre, Ulldecona
8 de novembre, Horta

Tots els atletes premiats en l'edició 2008 els podeu trobar a: http://www.pamitoc.com/circuit.php

Los jesusencs: General:
5è Oscar Pinyol Cid 236 punts
9è Xavi Royo Curto 226 punts
24è Gerard Borràs Martínez 114 punts
92è Pere Panisello 52 punts
288 Jordi Ribes 8 punts
304 Manel Canalda 6 punts
305 José Fernàndez 6 punts
703 Juan Ribes 2 punts

Hi han 777 masculins generals!!

Sènior Masculí;
5è Javi Royo 247 punts a només 4 punts del 1r sènior (Agus Juan-Camps d’Ulldecona)
12è Gerard Borràs 167 punts
61è Pere Panisello 69 punts
243 José Fernàndez 18 punts
245è Jordi Ribes 17 punts
285 Manel Canalda 6 punts
500è Juan Ribes 2 punts

561 participants!!
Nota: A excepció de Javi Royo, Gerard i un servidor, los altres jesusencs han pres part en poques curses i d'aquí la baixa puntuació!! D'haver començat a participar abans o haver corregut a més, les seues puntuacions serien molt més altes!!

Etiquetas: , ,