http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MITJA MARATÓ DE JESÚS

jueves, noviembre 13, 2008

MITJA MARATÓ DE JESÚS

Diumenge 9 novembre vam viure una matinal festiva, esportiva, familiar, amb molt bon ambient, en cares conegudes dins del món del running. Uns 75 atletes a la Mitja Marató i una 50 al ¼, amb elevada participació local (uns 20). Llàstima la coincidència en les mitges maratons de Salou i Castelló, que tenen més solera que la nostra. De moment!! Vangelis de fons a la sortida (com a l'UTM). Parat i ja vaig a 150 ppm!!

La prova, que en principi havia de ser relativament lenta pel traçat del circuit (2 pujades/volta, calor, revolts, canvis de ritme), es va desenvolupar bastant ràpid, possiblement per l’alt ritme marcat pels que feien los 10 km i per l’extramotivació que duiem quasi tots los participants: tots competiem a casa i teniem moltes ganes de Fer-ho Bé!!

Finalment la cursa se la va endur Ahmed Elqaydi, conegut dins del running de les nostres terres, amb un bon temps d'1h 14 min. També destacar el gran lloc dels jesusencs: 1r i 3r masculí al ¼ Marató i 3r masculí i 1r femení a la Mitja!! Està bé, no?? I la resta que vam intentar-ho fer (i així va ser!!) lo millor possible!! Cada un dins les seues possibilitats!!

L’organització va estar casi perfecta, felicitar-la. És bonic vore tanta gent treballar desinteressadament per algo!! I per sort, al nostre poble ho podem vore molt habitualment!!
A mi com sempre me va faltar algun avituallament, però són “trances del juego”.

Hi ha moltes fotos, no savia quines seleccionar!! i al final només he posat los podis!! però les podeu vore o baixar-les per a guardar-les de record als enllaços de baix. Si algú ne té que me les envie (si voleu) i també les posarem a l'àlbun Picassa per a que tothom les pugue gaudir (però no Antoni!!).

Fotos:
http://picasaweb.google.es/perepanisello/IMITJAMARATJESS#

Moltes + Fotos: Isa (UEC Trail Tortosa):
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/MitjaDeJesS2008#

Etiquetas: ,

5 Comments:

At 11/17/2008 2:33 p. m., Blogger Pingu said...

hola krusty estic pujant algunes fotos del marató al Facebook

 
At 11/17/2008 2:33 p. m., Blogger Pingu said...

hola krusty estic pujant algunes fotos del marató al Facebook

 
At 11/17/2008 5:02 p. m., Blogger krusty said...

de moment ne vist 4!! q no serien moltes (si mos referim a fotos!!) pro bueno...+val això q res!! no??? com van les cames???

Mb7s;)

 
At 11/18/2008 11:33 a. m., Anonymous Anónimo said...

sabeu algo de la classificació?

 
At 11/18/2008 1:51 p. m., Blogger krusty said...

Q està ordenada amb l'ordre d'arribada de menys a més temps!! ;)
les havien de penjar a la pàg de l'EMD pro me van comentar q havien tingut problemes!! no sé com ha kedat!! si me dius lo nom té dic la posició i tmps!! jo les tinc en paper!!

MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home