http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: I CURSA DE MUNTANYA D’ULLDECONA

miércoles, octubre 29, 2008

I CURSA DE MUNTANYA D’ULLDECONA

Lo diumenge 19 octubre (fa uns dies...) es va realitzar la 7na i última prova del Circuit Copa de Muntanya Terres de l’Ebre, en premi final a la constància a algun jesusenc!! jeje!!

L’itinerari de la cursa partia del nucli urbà de la població i va passar pel Castell d’Ulldecona, les pedreres, les antenes, Cap d’Àsens i el conjunt de l’Ermita de la Pietat i les pintures rupestres, per tornar cap a la mateixa població, amb un total de 26 km i 1050m de desnivell positiu.

Lo cap de setmana plujós va fer que el nombre de participants fossa inferior al de les últimes curses (aprox 125 corredors). La prova en si va ser molt ràpida degut a que el circuit no tenia desnivells excessius ni molt pronunciats, a excepció d’un zona molt tècnica amb roca tallada a falta de 5 km. I per això se va poder rodar a un ritme alt. Va ser una prova “corredora”.

Classificació dels membres GR 7esús:
General Categoria
14 12 Xavi Royo 2h 25 min
58 46 Pere Panisello 2h 59 min
70 55 Jordi Ribes 3h 08 min.
71 54 José Fernàndez 3h 08 min

Com a nota negativa comentar la lesió al genoll de Gerard Borràs quan ja encarava los últims km de cursa que el va obligar a abandonar, però que sembla ser que al final només serà un petit susto (UUUUUUUUHHH!! com ara ve Halloween!!)

I en aquesta cursa de muntanya dixem per una temporadeta de ser amics de les cabres per enfundar-nos les bambes asfalteres!! I lo pròxim repte....la mitja de Jesús!! Esperem deixar una bona impressió!! però d'on no n'hi ha....