http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PRESENTACIÓ I EXHIBICIÓ DE L'EBREMUSHING TEAM

martes, octubre 07, 2008

PRESENTACIÓ I EXHIBICIÓ DE L'EBREMUSHING TEAM

Últimament tinc un cert aire a Jorge Vázquez per què no paro de presentar: que si la presentació del nou programa de radio la pergola (a vore si us posem 4 fotos) que si la presentació ara de l'Ebremushing Team.

I alguns vos preguntareu, què és això de l'Ebremushing?? pregunteu-vos!! pregunteu-vos!! no és allò de la música que fan pels pubs de Tortosa, sinó que és l'equip de gossos de trineu de les Terres de l'Ebre, del qual el múixer principal (persona que guia als gossos) és Kiko Vallespí!! A qui suposo, que molts del poble lo coneixereu pels lligams que sempre ha tingut en Jesús.

Alguna de les proves més importants que ha realitzat ha estat la Cursa Pirena, organitzada per l'antic Oliana Molls (los que no sapiguesseu qui és, és que sou molt jòvens!!). I el resultat més remarcable va ser el subcampionat d'Espanya de terra en la màxima categoria de 8 gossos aconseguit la temporada passada.

Sabedors els participants de l'equip Ebremushing que és un esport molt desconegut per la major part dels mortals han decidit (molt acertadament, crec!!) fer una presentació-exhibició de totes les modalitats de cursa!! I quin millor lloc que Jesús?? poble alpí amb gruixos de neu de fins a 2 metres!! jeje!! Lo de la neu és broma!! però no que és lo millor lloc per fer-ho!!

Per a tal, l'equip GR 7esús col·laborarem en alguna de les desmotracions!! concretament en la modalitat de canigos, on portarem un gos lligat a la cintura!! bueno...ell en rodó no!! una corretja, claro!! jo ja m'he demanat un gos molt gos!! que no córrigue massa!! que sinó... També participaran los germans Juàrez, los equips de gossos d'Amposta i Tarragona i s'aplegarà tota la premsa escrita i audiovisual del nostre territori.

Així que us esperem dissabte 11 d'octubre a les 10:00h a l'esplanada de Fabra (carretera de Roquetes a Jesús, davant les escoles Municipals del nostre poble!!). Després, per si us ha agafat sed de vore còrrer a la gent hi haurà un refrigeri per a tothom!!

NO hi podeu faltar!! Us hi esperem!!
Fotos extretes de:

Etiquetas:

4 Comments:

At 10/07/2008 3:12 p. m., Blogger krusty said...

Si algú se vol anar familiriatzant hem quedat esta tarde al lloc de la presentació per a provar los gossos!! no sé si això voldrà dir que hem de fer com los pilots de proves...
Mb7s;)

 
At 10/07/2008 4:37 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

I qui serà el nostre enviat especial de La Pèrgola? PODRÀS FER LES 2 COSES?? ajaj. Allí estarem. I esta tarde a kina hora!!???!

 
At 10/07/2008 4:52 p. m., Blogger krusty said...

Bueno, avui és extraoficial!! pro suposo q no podem prohibir a ningú que passeje per la vora del camí i mos mire!! des de les 18:30h mos podreu gaudir!!

 
At 10/08/2008 11:55 a. m., Blogger krusty said...

HOSTI com tiren los gossos dels collitons!!! Murphy (lo "meu" gos) de quant en quant se girava vulguen dir: "Noi, corre!! q només tiro jo aquí!! ets més gos q jo!!"

Poden estar un bon rato a 50 km/h!! buf....

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home