http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CIENTÍFICS I SEXIS

lunes, octubre 06, 2008

CIENTÍFICS I SEXIS

De quant en quant (menos del que voldria), visito el blog d'un camarada biòleg, el Dr. Daniel Closa autor del llibre "Blocs de Ciència", entre moltes altres publicacions.

Centpeus és un blog científic-divulgatiu-còmic on se tracta la ciència des d'un punt de vista no tant científic i més per a "tots los públics"!! sovint lo científic està tant obstinat i capficat en lo seu treball que se pensa que tothom ha de saber lo que ell fa i és incapaç d'explicar-ho a la gent!!

Fa uns dies hi havia una entrada parlant d'un dels tòpics més escampats: "Els científics no són sexis"!!! No mos posarem a debatre (però si voleu...) si sóc científic (va haver una època passada que si que me'n considerava) o si sóc sexi (mai ha hagut cap època que me'n considerés!!). Simplement, per si a algú li interessava lo tema li donés un cop d'ull!! A mi me va fer molta gràcia!! que voleu?? sóc així de simple!!

Respecte al tòpic crec que és això!! Un tòpic!! he conegut molta gent sexi dins d'aquest món, tan hòmens com dones, heterosexuals i homosexuals!! O sigue que com a tot arreu hi ha de tot en los camps del senyor!!

I per amenitzar l'entrada podeu recordar-visitar alguns dels videos gravats al DEpartament!! Si vos pensaveu també que eren gent seria aneu apanyats...

Etiquetas: