http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ESTEM DINS!!

lunes, octubre 20, 2008

ESTEM DINS!!

Divendres 24 d'octubre serà la data assenyalada per a començar a emetre el primer programa de radio "La Pèrgola" a través de les ones hertzianes!!

El programa es passarà per antena tots los divendres de 12:00h a 14:00h., per radio Tortosa 103.3 FM. i es repetirà lo mateix dia de 21:00-23:00h i los dissabtes de 10:00h-12:00h.

O sigue que los divendres mentres fesseu lo dinar, estesseu a l'oficina, desplaçant-vos en lo camionet fent lo reparto, dinant, o simplement mirant les mosques (jo això ho sé fer mooolt bé) mos podeu patir un ratet!! Sabem que tenim una dura competència en les altres emissores!! Però no sentireu en elles lo que natros direm!!

A més lo podreu escoltar sempre que vulguesseu i des d'on vulguesseu gràcies a que us el podreu descarregar des de el Blog de La Pèrgola: http://www.lapergola08.blogspot.com/ No teniu excusa per donar-nos una opotunitat, o 2!! Después sereu lliures de tornar-nos a escoltar!! Lo bo?? és que com no vivim d'això si mos foten fora no passarà res!!

Los horaris de gravacions (podeu vindre a vore-mos en directe a la Sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús) així com altres notícies les trobareu al nostre blog:http://www.lapergola08.blogspot.com/
I aprofitant que ara tinc molts col·laboradors que "treballen" per a mi, he decidit tornar a posar en marxa i actualitzar-lo setmanalment lo blog del Catalònia, en cròniques, fotos, i també, com a novetat los resultats del Futbol Base i les cròniques dels Veterans!!

http://semprecatalonia.blogspot.com/

I aprofitant l'entrada recordar que a Jesús tenim lo Punt jove amb el seu blog!! Podeu visitar-los sempre que vulguesseu!! Bueno, lo punt jove físic en horari que estigue obert!! Claro!!

http://www.puntjovejesus.blogspot.com/

Etiquetas:

5 Comments:

At 10/21/2008 12:36 a. m., Anonymous Anónimo said...

ek pere i no tens res de festes de sant fransesc per a fer una renovació???

has vist lo material ke hi ha a la mLp???


jejejejeje

 
At 10/22/2008 1:16 p. m., Blogger krusty said...

Buenas Fdz!! algo tinc!! pro tampoc tant!! a vore si un ratet d'estos edito un video en les fotos q vaig fer!! encara q no són tant "fiesteras" com las teuas!! ai!! q me faig vell hasta x a fer fotos....

Mb7s;)

 
At 10/22/2008 4:32 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! Pingu!!
com va la F1??? he vist q Coper ha perdut fuelle!! i Q a tu i a mi mos apreten!! no?? jeje!!

Mb7s;)

 
At 10/23/2008 12:34 a. m., Anonymous Anónimo said...

ok pere

perfecte

fica una kansoneta wayy jejeje

una salutacio noi

 
At 10/23/2008 10:09 a. m., Blogger krusty said...

Home, lo de la cançoneta way va a gustos!! a la sessió post-ball de St Francesc vau posar alguna una mica "taladradora"...a mi m'graden més les "cantadetes"!! a vore q trobo per la meua discografia...

MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home