http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DRAGON BALL EVOLUTION

miércoles, diciembre 10, 2008

DRAGON BALL EVOLUTION

Quantes hores passades disfrutant de Bola de Drac quan era menut (i no tant menut!!, recordo que quan feia 2n de biologia mos reuniem los dimarts per la nit los 4 del pis per a vore Bola de Drac GT, crec que era!! i després "Street Fighter"). Los Gokus, Krillins, Cors petits, Songohans i companyia se mereixen una pel·lícula a la seua altura i a una generació que vam creixer entre "Kame hames" i "ullals de llop"!! i sinó, abstenir-se de fer-la!!

No sé si esta (mirant lo trailer) ho estarà, crec que farà pena!! A vore com surt!! ara caldrà esperar fins al març.



A Ebremedia he trobat una entrada que també parla dels mals auguris que sembla que tindrà la peli. Fins i tot Hitler està emprenyat. Molt bona la sàtira que podeu gaudir en l'enllaç de baix:

Etiquetas:

2 Comments:

At 12/10/2008 7:10 p. m., Blogger sil said...

... o_O' ...

llegint el post, recordo èpoques a cole, on les fotocòpies de DB eren l'èxit del moment, u quan van sortir fotocòpies en color, ja era el flipe total!!

i clar, llegeixo el post, penso en les fotocòpies i dius k us ajuntaveu per veure capítols de DB quan feies 2on... de carrera??!!! XD

 
At 12/11/2008 12:07 p. m., Blogger krusty said...

Buenas SiL!!
Lo de la carrera va ser una de les seqüeles finals!! Crec q era en lo monstre Boo!!
La 1ra vegada q ho vaig vore feia EGB (allò q la majoria de vatros no heu cursat!!) i tmbé tenia la tira de fotocopies q después van anar a parar a mons cosins, crec!! I després a l'insti tb ho mirava!! i no era l'únic!! flipavem comentant los episodis en los amics!!

Quants anys convivint en Goku!! és com de la família!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home