http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ASSAMBLEA i DIADA 7C

jueves, noviembre 20, 2008

ASSAMBLEA i DIADA 7C


Com molts de vatros ja sabreu estem en una època de canvis (esperem que per a bé!! Fem-ho Bé!) en els 7C!!

Per això és molt important que puguesseu assistir i opinar a l'Assamblea General que tindrà lloc lo divendres dia 21 de novembre (o seasé: demà!!) a la Sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús a les 22:30h, per tal de dilucidar lo futur immediat dels 7C, ja que hi haurà un canvi de Junta!! OOHHH!! Ricard i sus secuaces mos dixen!! Llàstima!! no ho feien malament del tot!! Los trobarem a faltar, encara que sempre estaran al nostre cor de Diable!!

Per altra banda, la Diada 7C està molt aprop!! Mira com s'aproxima pel Molins d'en Compte!! Serà lo dissabte dia 29 de novembre al de Mur (Alfara). La festa consistirà en dinar (si voleu podeu quedar ja per esmorzar) i después festa i ball en Dj's reconeguts de l'entitat!! Lo preu serà de 25€ per als socis i de 30€ per als no socis. Agrairïem que confirmesseu assitència per anar organitzant l'esdeveniment.

També a l'apartat de fotos (Galeria) de la pàg web podreu trobar les fotos dels últims correfocs, encara que estan pendents les de Sant Francesc. Si algú me'n vol enviar més per penjar-les seran benvingudes!!

Vos esperem a tots a l'Assamblea i a la Diada!!


AH!! Si algú encara no és soci i voldria ser-ho que es pose en contacte en qualsevol membre de la Junta. En Ricard i en Víctor ja no!! ;) De moment ja en som casi 120!!

Etiquetas: